Aktywne Wpisy

nn1upl +445
#reprezentacja Spróbujmy na to wszystko spojrzeć oczami Lewandowskiego:
Nie jesteś synem znanego piłkarza, działacza sportowego ani nikogo kto mógłby pchać Twoją karierę na pewne tory, jesteś zwykłym polskim chłopakiem, który ma marzenia, nic więcej.
Całe życie jesteś podważany, ale z----------z do upadłego. Doznajesz ciężkiej kontuzji, rezygnują z Ciebie w Legii, Twój tata umiera. Tragedia, ale nie załamujesz się. Trenujesz bardzo ciężko, w końcu udaje ci się odnaleźć w pierwszej lidze, a potem,
Nie jesteś synem znanego piłkarza, działacza sportowego ani nikogo kto mógłby pchać Twoją karierę na pewne tory, jesteś zwykłym polskim chłopakiem, który ma marzenia, nic więcej.
Całe życie jesteś podważany, ale z----------z do upadłego. Doznajesz ciężkiej kontuzji, rezygnują z Ciebie w Legii, Twój tata umiera. Tragedia, ale nie załamujesz się. Trenujesz bardzo ciężko, w końcu udaje ci się odnaleźć w pierwszej lidze, a potem,

Boże wypisuje do mnie ciągle zajęty facet podpierdzielic go do laski ?
naskarzyc jego babie
- tak 82.5% (221)
- nie 17.5% (47)

@poszlo_wyszlo: no niekoniecznie
@Merkava: wciągasz szota dla odwagi, po czym podchodzisz do towarzystwa i zaczynasz z kulturką od
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Merkava: kolejny etap to unikanie imprez. przygotowuj piwnice. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Roman wyciśnij te 200KG co tu leży na ławeczce. Co nie możesz, hehe ale ty nieśmiały jesteś. xD.
Nieśmiałość = strach przed zagadaniem do kogoś.
Brak umiejętności rozmowy = brak umiejętności rozmowy...
@Bord jasne, że brak umiejętności miękkich to nie jest nieśmiałość, ale op tu raczej wskazuje na zwykłe zagajenie.
A ja bardziej dowodziłem, że jego problem nie jest introweryzmem tylko nieśmiałością za którą ten jest często posądzany.