Aktywne Wpisy
ewa-m +273
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu
Salido +223
Minął 16. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
100 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
dzien dobry =- dzien dobry i elo
Jestem tu by zarobic hajs, nabic doswiadczenie i sie zmyc, a nie szukac przyjaciół na zycie XD
@SaveUs: A ten gość to robi? Nawet nie wiesz jak ma na imię, ale już ustaliłaś, że "jest #!$%@?ą, która tłumaczy to introwertyzmem". Nieźle.
Integrować to się powinno w szkole. W pracy wykonujesz zadania za jakie ci płacą, reszta to indywidualna sprawa. Widocznie nie ma potrzeby zapoznawać się z jakimś różowym burakiem i wcale mu się nie dziwie.
@Will_Donner: ma ze mną współpracować, mogę być nawet szpetna
@adrian0698: xD
@NieUsune: a co mnie obchodzi co ten typ o mnie myśli. Mamy razem pracować, nie musimy się lubić
To tylko praca XD
To tylko praca XD
@Myszoskocznia: pytałam, nie rozumiem co on bebla
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora