Aktywne Wpisy

Pandzia_art +114
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do

źródło: 1000007947
Pobierz
Jacques-Pierre +171
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.

źródło: image_picker_615AAE8D-7DA1-4EEC-871E-0B6E634D3672-21639-0000038F9054EA63
Pobierz
--------------------------------------
PRO:
-----------------------------
SEMI:
-------------------------------
AM:
---------------------------------
Łącznie Punkty Karne:
---------------------------------
Szczegóły TUTAJ
Dodatkowo każdy kto choć raz przekroczył linie wyjazdu z alei serwisowej dostał 1 punkt karny gratis
------------------------------------------------------------------------------------------
#acleague
źródło: comment_zOSWbWls8Ir9TgcywPzZo29LCDKkCpDG.jpg
PobierzZgłaszałem już na disco i mieliście popatrzeć ale chyba coś nie wyszło to zgłaszam jeszcze raz. Ta kara została nałożona po wyścigu. Ukończyłem wyścig w 33 lapy posiadając 7/7 warningow, a po przekroczeniu mety ostatniego okrążenia pojechałem na wprost na t1 w bandę co zaliczyło jako cut, a zarazem karę.
2. DQ oznacza, że w ogóle nie mogę wystartować w czwartek, czy że mój rezultat z wyścigu nie będzie się liczył?
@ACLeague: z tym 2xO na 1st lapie wydaje mi się, że leciałem swoją linią, więc tak trochę bym się spierał z wynikiem, ale czy przypadkiem nie wyprzedzałem na żółtej fladze? Czy dwa dodatkowe punkty dostałem znowu za wyjazd z pitu?
@lotnik190: karę dostałeś za niezachowanie ostrożności przy żółtej fladze. Łamanie ciszy radiowej to osobny temat i niestety coś co trzeba za każdym razem powtarzać...
@mateush92: kara wzięła się z przeliczenia przez mnożnik pierwszego okrążenia i decyzje kilku sędziów. DQ oznacza, że nie startujesz w kolejnym wyścigu.
Jeśli ktoś nie zgadza się z karą to
Jeśli okaże się, że to pół ostrzeżenia wzięło się znikąd, to chciałbym się odwołać.
@mateush92: to zbytnie uproszczenie i to tak nie działa. Nie zgadzasz się z decyzją - pisz odwołanie.
@William_Lawson: na Silverstone miałeś 2 punkty, na Spa masz 2 = razem 4
Uzasadnienie:
Nie uważam, że zignorowałem zółtą flagę, z daleka widać było idealnie sytuację, na torze stał jeden samochód nieruchomo, który przepuścił molibdenowego za którym jechałem, sądziłem, że ze mną zrobi to samo, w końcu różnica między nami to było nie więcej jak 2 sec, oczywiście mogłem zwolnić ale sytuacja była na tyle klarowna, że nie sądzę, że ktokolwiek postawiony na moim
A co to tego, że w ogóle zgłosiłem tą sytuację, to zazwyczaj nie zgłaszam ludzi byle za co, ta sytuacja po prostu wydawała mi się bardzo skrajna i tyle, nie wiem co to ma do zachowywania się po męsku. Tutaj nie walczę o wyższą karę dla ciebie, szczerze nawet jakbyś nie dostał żadnej kary
@Elmoro_ - DT nie odbyte - DQ zostaje
@PiotrCiufa - DT nie odbyte - nie dojechał do mety - zamiana DQ na start z pitów z kolejnego wyścigu.
@r3pr3z3nt - DT po minięciu mety - DQ anulowane
@mateush92 - bez zmian (Karambol na T1 kara nie może być niższa)
@lotnik190 - bez zmian (Kara otrzymana za nie