Wpis z mikrobloga

Edycja 2 - została zakończona.
- dobrane pary

Nie spodziewałem się aż tak dużego zainteresowania akcją w której można dowiedzieć się wielu informacji o drugiej osobie z wykopu. Wiele z Was było smutnych z tego powodu, że nie dostało do zabawy. Było nałożone ograniczenie do 400 osób, które pierwsze zaplusują wątek lecz w kolejnej edycji zostanie powiększone do 1000. Musicie wiedzieć, że wszystko robię ręcznie (spisywanie listy, losowanie, wysyłanie wiadomości), wskutek czego czas na otrzymanie pary znacznie się wydłuży. Planuję również następnym razem wprowadzić kilka zmian, które jeszcze urozmaicą Wam korespondencje (nowa pula tematów, realizacja zadań, wstawienie swojego zdjęcia, wspólne granie w grę). Będziecie na pewno zadowoleni! Kto nie może się doczekać?

Ps. Pytanie dla tych, którzy się zakwalifikowali. Opowiadajcie jak przebiegały rozmowy!

()

#wykopowaintegracja - zapraszam do zaobserwowania.
Pobierz FHA96 - Edycja 2 - została zakończona. 
- dobrane pary

Nie spodziewałem się aż ta...
źródło: comment_CSDWpr5kYyaPSCZ9dWazSKDjhZYM8xY0.jpg
  • 177
Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (1287)

Dodatek wspierany przez Cebula.Online

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @CIECIERZYCA @parowkigotowane @Sharpovel @mlody18 @Zoeys @adriano30 @Marmeladkas @LubieDiscoPolo @Luris @Droppa @Nolimit @Meara @aliasef @YumiAbe @alyaoo @dradziak @Rudszy_132 @JohnFairPlay @Refusek @Zoxico