Aktywne Wpisy
Cisnę bekę ze wszystkich, którzy usiłują wmówić społeczeństwu, że Konfiarze to skrajne oszołomy. Nie, misiaczki. Postulaty Konfederacji to przeciętne poglądy normalnego człowieka jeszcze ze 20 lat temu i ówczesny mainstream polityczny.
To wy, lewaki i libki, przez ten czas krzyknęliście "cała naprzód!", #!$%@?ście ster za burtę i wypłynęliście w odmęty szaleństwa na morzu lewackiego #!$%@?. Dzisiaj już nikt naprawdę nie wie, gdzie dokładnie ta wasza łajba się znajduje, ani - co gorsza
To wy, lewaki i libki, przez ten czas krzyknęliście "cała naprzód!", #!$%@?ście ster za burtę i wypłynęliście w odmęty szaleństwa na morzu lewackiego #!$%@?. Dzisiaj już nikt naprawdę nie wie, gdzie dokładnie ta wasza łajba się znajduje, ani - co gorsza
Fifth_Element +618
Jeśli ten wpis osiągnie dzisiaj 243 plusy, to dorysuję kolejny poziom trójkąta sierpińskiego. Będę to robił codziennie (ale nie w weekend) aż do momentu, kiedy nie zbierze się odpowiednia liczba plusów lub wyrzucą mnie z roboty.
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
#glupiewykopowezabawy #informatyka #matematyka #trojkatsierpinskiego
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kurcze tak sobie czytam i wiele osob bierze udzial w zabawie, bo rezenty dajo.
Troche szkoda
Mam nadzieje, ze nie bedzie tak jak ostatnio, ze moj odbiorca dal dupy i dolosowali mi kogo innego
Czekam na inby na podsumowanie