Wpis z mikrobloga

Mirko, no kto im sprzedaje te numery?! Nigdzie nie udostępniam, w żadnej aplikacji nie podaje, na żadnym portalu, w umowach podaje stacjonarny który jest odłączony. No co do #!$%@? pana. Blokada numeru to spokój na kilka tygodni. Później jest nowy. Do kogo kierować pismo w stylu:

Dzień dobry, W związku z niezamówioną subskrypcją od Państwa, powołując się na art23 i art 25 ust. 1 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. DzU z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) proszę o wyjaśnienie w jaki sposób weszli państwo w posiadanie mojego numeru telefonu. Ponadto powołując się na art 33 ust. 1 oraz art 32 ust 1 ww. ustawy proszę o podanie w formie zrozumiałej:- pełnej treści przetwarzanych przez Państwa firmę danych- informacji od kiedy dokładnie moje dane osobowe są przez państwa przetwarzane- informacji o celu, zakresie i sposobie przetwarzania moich danych osobowych.W przypadku nie uzyskania powyższych informacji będę zmuszony zgłosić sprawę odpowiednim organom.

Nie mam już nerwów na ten smsowy spam. To tak jakby #gownowpis w skrzynce sms. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta #prawo #spam #telefony #zalesie #heheszki #przepraszamzatagialezasieg
pijanypowietrzem - Mirko, no kto im sprzedaje te numery?! Nigdzie nie udostępniam, w ...

źródło: comment_2zuqXzhA9V5S65ivFRWXT1MATG9cOhqa.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz