Wpis z mikrobloga

@grucha_88:
18 lat miałem 9 lat temu. Żaden poważny człowiek nie będzie marnował czasu na gry a jak już koniecznie musi go marnować to prosze cie? Overwatch? Przecież ta gra ewidentnie jest adresowana dla dzieci do lat 15
  • Odpowiedz
@Polkop: Tak samo wytłumacz mi fenomen lola, doty, pubga czy csa... Trzeba być #!$%@? żeby jarać się jakimiś kolorowymi postaciami biegającymi po mapie, czy żołnierzami... no kurna
  • Odpowiedz
@Endariot: no jak się #!$%@? na produkcji, to nie czujesz potrzeby odprężyć głowy, tylko 5 piw, kabarety i spac bo rano wstajesz xD jak pracujesz umysłowo to trzeba coś głupiego porobić, żeby łeb odpocząl. Ty oglądasz kabarety, ktos gra. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Endariot:
Lol to ten sam kaliber, kolorowe obrazki dla dzieci i dorosłych eskapistów. W csie przynajmniej strzela sie z realnej broni i nie chodzi się bohaterem który wygląda jak wyciągnięty z wietnamskich bajek ale to i tak nie ma znaczenia bo jak grasz w to po ~20 roki życia to jesteś takim samym manchildem jak ci od lola, moze tylko odrobinę mniej żałośnym. Reszty gier które wymienileś nawet nie znam.
  • Odpowiedz
@Polkop: Gra jest po prostu zajebiście zrobiona i dopracowana (bo to blizz). Nie mam pojęcia gdzie w ow znalazłeś postaci wyciągnięte z "wietnamskich bajek" - o wiele bliżej im do stylu np. Disneya czy Pixara czyli bajek na których zapewne ty i wielu z nas się wychowało(a teraz mieszasz je z błotem) . Nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby osądzać giganta gier rts/mmo o tworzenie jakiś anime gniotów
  • Odpowiedz