Aktywne Wpisy
wazogrodowy +14
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 25.4% (158)
- złe 74.6% (463)

wfyokyga +14
Szkoda że u nas nie ma wulkanu, ciekawe jakby się nazywał? Jak ty byś nazwał?
źródło: temp_file3413097941617371441
Pobierz

#neuropa #bekazprawakow #polityka
źródło: comment_lRQXULNpBj3krkf2C3R5Uya7wN2pSQmt.jpg
PobierzNajlepsze ze neuropa kocha uogolniac na przykladzie grupki patusow ale w przypadku jakiegos zamachu w wykonaniu islamisty juz nie jest taka skora do wrzucania wszystkich do jednego wora
Jeżeli Partia Komunistów zorganizuje sobie marsz w stolicy pod tytułem: "Marsz Równości", zaprosi na niego rosyjskich komunistów, to wówczas będę pisał że ludzie wzięli udział w komunistycznym marszu.
Mam w dupie oburzenie uczestników marszu niepodległości, "z kim się przystajesz, takim się stajesz". Mogli pogonic faszystow, albo
Tym bardziej, ze np tutaj zostawileś swojego plusa
https://www.wykop.pl/wpis/28027231/fajne-slowa-stanowskiego-o-sobotnim-marszu-czy-w-m/
Nie widać nawet, aby ludzie w jakiś sposób wstydzili się tego że przez pomyłkę wzięli udział w marszu zorganizowanym przez organizacje lubujacej się w faszyźmie. Wstyd, po prostu wstyd.
Po za tym na czele marszu mieliśmy ONR, a oni mają sporo wspólnego z faszyzmem.
Grupa uzbrojonych ludzi z rasistowskimi i faszystowskimi transparentami dołączyła do marszu, zrobiła co miała zrobić, a potem sobie spokojnie poszła. Pogratulować ochronie.