Wpis z mikrobloga

@visca: Kiedyś go grali, a w sytuacji gdy u SS jest to jedna z gorszych map to wydaje mi się, że jest to możliwa opcja do zaryzykowania, bo granie cache na SS, gdzie oni tam biją każdego jest lekko dziwne.
@SKiZM: Nie siedzimy w drużynie by takie wnioski wysnuwać, także ja bym aż z takimi tezami nie wyskakiwał. Tam głównie mentalność siedzi w głowie, widać gołym okiem, że Snax tej presji nie może przezwyciężyć, często chce zagrać coś zaskakującego, a przez połączony brak pewności z chęcią zaskoczenia wychodzi śmierć. Kolejna sprawa, że w CT nie można większość rund wygrywać prostymi standardami na takie drużyny jak SS, no nie da się tak
@ldldld: trenerzy nie mogą rozmawiać w czasie gry (przynajmniej na lanach) wiec kuben nie ma wplywu na gre. Nie jest tez igl online. Jedyne co możliwe ze robi to jakieś taktyki obmysla jak to mial w zwyczaju w 1.6 ale to tez nie daje wielkich rezultatow jak widac.
@SKiZM: U VP w meczach internetowych bardzo często brakuje pewnych automatyzmów, które na najwyższym poziomie powinny być ciągle używane. Na pierwszym fullu w t było to dokładnie widać, zamiast każdą pozycję sobie na spokojnie pozajmować i potem na spokojnie wybrać opcję ataku w zależności od sytuacji na mapie to mając o ile pamiętam 1:45 do końca rundy stracili już dwóch graczy. Ja wiem, że ta mapa i tak już była praktycznie
@ldldld: Wiekszosc organizatorow raczej trzyma sie tej zasady.
imo VP brakuje aima, dobrych pistoli i dobrych rund anti eco. Poza tymi "drobnymi" wadami mogliby trzymac sie w top5 bardzo dlugo ( ͡° ͜ʖ ͡°)