Aktywne Wpisy
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego klasa średnia tak bardzo wywiera presje żeby mieć koniecznie nowe mieszkanie, w centrum miasta, duży metraż i jeszcze tanio?
Typowy dom dla klasy średniej można znaleźć w zasadzie odbijając autem 5-10km od miasta wojewódzkiego, gdzie jest o wiele większy metraż, ogród, spokój dookoła i jest o wiele taniej? W ogóle posiadanie domu jest o wiele tańsze ale wszystkim ubzdurało się, że trzeba mieć mieszkanie. Przejeżdżam przez takie osiedla
Dlaczego klasa średnia tak bardzo wywiera presje żeby mieć koniecznie nowe mieszkanie, w centrum miasta, duży metraż i jeszcze tanio?
Typowy dom dla klasy średniej można znaleźć w zasadzie odbijając autem 5-10km od miasta wojewódzkiego, gdzie jest o wiele większy metraż, ogród, spokój dookoła i jest o wiele taniej? W ogóle posiadanie domu jest o wiele tańsze ale wszystkim ubzdurało się, że trzeba mieć mieszkanie. Przejeżdżam przez takie osiedla
PiotrFr +12
Tym razem to Tesla musi obniżać ceny.
I ten dylemat, co kupić z takim budżetem, drogiego elektryka czy tanią Corollę 1.8 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #tesla #samochodyelektryczne
I ten dylemat, co kupić z takim budżetem, drogiego elektryka czy tanią Corollę 1.8 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #tesla #samochodyelektryczne
Mam maskę RZ Mask, zadowolona jestem, ale chcę Mamie sprezentować również coś antysmogowego na urodziny. Maskę moją pożyczała rok temu, więc nosić to by to nosiła, ale myślę, że bardziej podeszłaby jej chusta. Są chusty, które wymienia się co pół roku (no bez sensu), ale są też chusty z normalnie wymiennymi filtrami. Tak że ten, mam pytanie czy ktoś testował te chusty firmy xBreathem czy sensowne toto i czy da się spokojnie wczepić filtry innych firm (będą pasowały?)?
#rzmask #xbreathe #krakow #maskiantysmogowe #kiciochpyta