Aktywne Wpisy
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
@Meyru: mysle ze kwestia ceny, obie super trzymaja :) ja lubie i od lat uzywam bazy z artdeco:)
@antylopa a bez bazy ciężko wyciągnąć soczysty kolor. Ja zawsze daję beżowy cień na bazę cieniutko i blenduję aż miło
@Meyru wiesz, #niepopularnaopinia ale ja strasznie lubię tę z Golden Rose. Z tych dwóch to czytałam, że inglot lepsza jednak, ale nie testowałam
@antylopa no korektor albo cienie maybelline tattoo też się nadają
nie wiem czemu ucza nakladania ciezkich produktow na oko, lepiej nalozyc plynny lekki korektor
@antylopa to pewnie inglot będzie następny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@antylopa
@parowkigotowane
@StaryZdzich dziękuję bardzo za opinie! Zawsze można na was liczyć :3
@antylopa: ja tez:P
Zeby dobrze sie blendowalo, baza powinna wyschnac i trzeba ja przypudrowac lub nalozyc jasny bazowy cien.
Wg mnie baze inglota sie latwiej aplikuje, chyba kazdy sobie z nia poradzi w kilka sekund, tyle silikonow robi swoje.