Wpis z mikrobloga

Czy to nie smutne że nazwa naszego kraju na Reddicie jest promowana czymś takim? (logo po prawej + treść). Czemu Neuropa całkowicie opanowała reddit? Czemu na największym forum dyskusyjnym świata nazwa naszego kraju jest reprezentowana przez ludzi którzy go nienawidzą? I pytanie ostatnie do neuropy (której nie taguje bo nie chcę sobie obrzydzać 11 listopada) które wydarzenie w waszym dziecięcym życiu spowodowało taką traumę ze brzydzicie się Polską?

#reddit #4konserwy #bekazlewactwa
furia_narasta - Czy to nie smutne że nazwa naszego kraju na Reddicie jest promowana c...

źródło: comment_GdASh0LGtwrnES6y1lqXxwTs4YSGwHBc.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@furia_narasta: Odpowiadam serio: patologiczne relacje z ojcem i poczucie odtrącenia. Efektem jest przystosowanie regresywne - postawa roszczeniowa, nienawiść do siebie samego przejawiająca się pluciem na własny naród, rasę itd... Jednym słowem skrajna lewica.
Nie mylić ze zdrową, umiarkowaną lewicą.
  • Odpowiedz
Bo, #!$%@?, są tam kolory flagi LGBT? XD

@Lavie: Mieszanie ważnego dnia dla większości Polaków z jakimś wymysłem ludzi, którzy mają problem z określeniem własnego ja to na pewno dobry moment.
Twój lewacki łeb nawet nie ogarnia jawnej kpiny z tego święta przez moderatorów na reddicie.
  • Odpowiedz
Bo, #!$%@?, są tam kolory flagi LGBT? XD Uważaj bo ci honokomando wbije do domu.

@Lavie: Jakieś uzasadnienie dla którego ogólnie przyjęte od dekad kolory flagi państwowej w trakcie święta państwowego są tak niepożądane że trzeba zamanifestować tęczą? XD
  • Odpowiedz