Wpis z mikrobloga

@toxarz: egzamin haha xd ja znam te sprzęty z pracy od rodziców, sama pracuje na innym stanowisku ;) a ostatnio była nieprzyjemna sytuacja z tą dzwignią, pękł naprężacz i dzwignia spadła prosto na głowe dziewczynie.
Nie wiem jak sie nazywa, tu masz wszystkie klucze od rozjazdów i zamki, przekręcasz i lecisz na tory przelożyć rozjazd
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kamisan Rodzice dobrze wyszkolili Egzamin zdany :D Ów skrzynia to Zazulak taki komputer dwwnych lat jak jakaś wajcha źle leży to nie podasz tarczy lub semafora.
  • Odpowiedz
@toxarz: i tam sie kręci korbką na boku haha ;d tzn ja pracuje na kolei ale nie mam bezpośredniego związku z ruchem, dla mnie za duża odpowiedzialność ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@kamisan o kurdele :D Na niektórych stacjach mam wrażenie że nagrania odtwarza komputer a na niektórych prawdziwa osoba jak to jest :)? I jakie najwieksze opóźnienie zapwiadalas :D haha
  • Odpowiedz
@toxarz: różnie zależy od stacji, na większych wiadomo automat zapowiada a na mniejszych zależy od zaawansowania, jak widzisz u mnie jak u Ciebie w tym temacie ;d po tym ostatnim orkanie 420 minut było :)
  • Odpowiedz