@Hatti_vatti: Nie, uważam to za najgorszy możliwy sposób zyskania atencji. Nie jest to właściwe upamiętnienie i dobrze o tym wiem. Wcześniejsze moje wpisy o tym wydarzeniu miały góra 2 plusy, a wykopalisko wykopało może z 5 osób - uważasz to za właściwe upamiętnienie?
@S-Type: Od dzisiaj nie wykopujesz Inki i Pileckiego ok? Jeżeli to nie są znaczniki pamięci o nich na wykopie. Urojoną misje mam i tu masz racje. Jestem tego świadomy ale mam do tego prawo tak jak mam prawo zakończyć z Tobą rozmowę i dodać na czarnolisto.
@lakukaracza_: Myslisz ze zamordowani zydzi byli by ukontentowani jakby widzieli w jaki sposob promujesz o nich pamiec? Przeciez to zachacza o niesmaczna kpine z ich tragedii.
@lakukaracza_: Akurat wiem. Czuli by zgorszenie jak kazdy normaly czlowiek, bo bez kontekstu zachacza to o kpine z tragedii. Mozna zapytac sie rodziny smolenskie o to jak sie czuja z ta szopka dookola tej katastrofy.
@lakukaracza_: Jak ludzie nie wykopywali twoich znalezisk i nie plusowali wpisów znaczy że ich to nie obchodziło, i może ich to nie obchodzić, nie mają obowiązku by interesować się wydażeniami które nie miały większego wpływu na ich życie, no bo jak kryształowa noc miała wpływ na takich polaków? A odwoływanie się do najprymitywniejszych instynktów aby promować cokolwiek jest niesmaczne i źle świadczy o dodającym. Napisałbyś i zredagowałbyś w jakiś ciekawy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@S-Type: Od dzisiaj nie wykopujesz Inki i Pileckiego ok? Jeżeli to nie są znaczniki pamięci o nich na wykopie. Urojoną misje mam i tu masz racje. Jestem tego świadomy ale mam do tego prawo tak jak mam prawo zakończyć z Tobą rozmowę i dodać na czarnolisto.
@lakukaracza_: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kotel_: To akurat prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora