Aktywne Wpisy
Serrrek +53
Uważam że wszystkie nowe samochody rejestrowane w Polsce powinny mieć blokadę prędkości 150 km/h. Sprzedaż/posiadanie samochodu bez blokady powinny być legalne, ale zdjęcie blokady po uzyskaniu rejestracji powinno być przestępstwem.
Nie widzę żadnego powodu żeby można było rejestrować pojazd, który może jeździć szybciej niż prawo na to pozwala. Jeśli ktoś chce sobie kupić i jeździć po jakichś torach, to proszę bardzo. Na drogach publicznych nie ma miejsca na szybszą jazdę.
#motoryzacja
Nie widzę żadnego powodu żeby można było rejestrować pojazd, który może jeździć szybciej niż prawo na to pozwala. Jeśli ktoś chce sobie kupić i jeździć po jakichś torach, to proszę bardzo. Na drogach publicznych nie ma miejsca na szybszą jazdę.
#motoryzacja
Kagernak +182
Mentzen wyraźnie daje do zrozumienia, że Konfederacja jest faktyczną opcją prorosyjską. Forsować najbardziej korzystny dla Rosji scenariusz żyjąc w kraju, który jest obiektem ataków hybrydowych z jej strony i któremu średnio co tydzień grozi się nuklearnym holocaustem, no naprawdę godna pochwały postawa. Łatwo oddawać nie swoje. Po pierwszym rozbiorze zaborcy też czuli się usatysfakcjonowani i nas więcej nie ruszyli...
#ukraina #wojna #rosja #polityka #
#ukraina #wojna #rosja #polityka #
Problem jednak jest taki, że od jakiegoś czasu piszczy jeszcze głośniej niż zwykle, do tego stopnia że kolejny dzień boli mnie głowa i kręci mi się w niej dość mocno.
Sposoby z internetu nie działają, planuję wybrać się jutro do lekarza - tylko tak pomyślałem, że zapytam tutaj. Może jest tu ktoś kto miał taki problem lub jest lekarzem czy cokolwiek. Może akurat czegoś się dowiem.
#medycyna #laryngologia #lekarz może ktoś poleci jakiegoś #laryngolog w #katowice i okolice?
Komentarz usunięty przez autora
@CaleZycieZielony: gorzej jesli coraz bardziej trace kontrole nad sobą, denerwuje sie i nie moge sie skupiac
Masz oddział w Katowicach na Nasypowej 18: http://csim.pl/placowki/katowice/
Jak coś to mam tam znajomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.znanylekarz.pl/grzegorz-fryc-2/laryngolog/ruda-slaska
Nie jest idealnie ale jest poprawa. Znaczenie ma tez tryb zycia, srodowisko, pozycja w robocie, szczegolnie szyja zeby krew dobrze krążyla.
@milten6: ostatnio chcieli mnie do Warszawy wyslac ale nic nie wyszlo
ps. jak odpisujecie komuś w komentarzu klikajcie "Odpowiedz" - wtedy ta osoba jest wołana, tak to nie dostaje się powiadomienia
@Kierman: przeczytałem o tym leku - w sumie wszystko się zgadza, bóle głowy, zawroty głowy etc...
Komentarz usunięty przez autora