Aktywne Wpisy
noipmezc +7
znacie jakies fajne ciekawostki?
majkel88 +7
Najlepsze argumenty przeciwko braniu hipoteki:
- A CO JAK PRZYJDZIE KRYZYS I STRACISZ PRACE???
- A CO JAK ZACHORUJESZ???
Rozumiem, że na wynajmie w wyżej wymienionych przypadkach pan rentier pozwoli wam mieszkać za darmo i może jeszcze dopłaci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #kredythipoteczny
- A CO JAK PRZYJDZIE KRYZYS I STRACISZ PRACE???
- A CO JAK ZACHORUJESZ???
Rozumiem, że na wynajmie w wyżej wymienionych przypadkach pan rentier pozwoli wam mieszkać za darmo i może jeszcze dopłaci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Planuję kupno Mi Max 2. Jak wygląda obecnie sytuacja z Priority Line, idzie w miarę płynnie czy są przestoje? Ewentualnie czy jeśli zamówię z Goldwaya to uniknę również VATu?
@Haxory: https://alipaczka.pl/statystyki/pro/
Goldway ma dokładnie to samo co gerbest, zamawiałem u niego xiaomi i paczka była w UK przepakowana i nadana przez DPD.
@sendlicz: To jest loteria, mogę ci pokazać tracking paczki zamówionej 3 tygodnie temu i dalej stoi w miejscu
@Haxory: Sytuacja nie jest stabilna, ryzykujesz.
@Monco: @Haxory: będąc uczciwym, chyba NIGDY nie będzie, takie jest ryzyko przy każdej przesyłce która robi cebule z VAT
zawsze raz będzie lepiej, raz gorzej, teraz jest dobrze i tyle
@Monco: to już sprawa 'klienta', ale mało jest takich opcji, Goldway ale brak PP, IBG drogie, TT i LinTB nie przy wszystkim i też różnie z cenami
Jak to zawsze pisze, coś za coś, albo cebula z VAT albo szybko. A niestety TACY będą zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andczej: No właśnie. W Gearbest zawsze Priority Line jest tanie, a w Banggood PDM zawsze droższe.
Pewnie celnicy w Anglii wyczuli, że GB znacząco zaniża wartość kontenerów i ich teraz trzepią.
#teoriespiskowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit. Pomyliłem ibg z BG ( ͡° ͜ʖ ͡°)