Aktywne Wpisy
Bryk +2
Co chcecie zrobić z 1/4 ludności na ukrainie, którzy są rosjanami? Masową eksterminację? Obozy? Dlatego łatwo im było zająć wschodnie republiki bo ich tam po prostu chcą i witają z wiwatami a w okolicach kijowa już jest ludność ukraińska, która ich nienawidzi dlatego się wycofali bo wszędzie mogli oczekiwać partyzantki #ukraina
lucian145 +3
Jak widzę osobę 30+ bez własnego mieszkania, to od razu wiem, że coś z nią nie tak.
Albo nieporadna życiowo.
Albo niewykształcona.
Albo z problemami w chacie.
Albo aspołeczna.
Albo z guwnopracą
Sam mam 24 lat i mieszkanie w stolicy.
W tym czasie mój kuzyn lvl 32 mieszka ze starymi i dziadkami na wsi. Chyba nie muszę mówić że o jakiejkolwiek rozowej może zapomnieć? Jego wina że się nie uczył i ma
Albo nieporadna życiowo.
Albo niewykształcona.
Albo z problemami w chacie.
Albo aspołeczna.
Albo z guwnopracą
Sam mam 24 lat i mieszkanie w stolicy.
W tym czasie mój kuzyn lvl 32 mieszka ze starymi i dziadkami na wsi. Chyba nie muszę mówić że o jakiejkolwiek rozowej może zapomnieć? Jego wina że się nie uczył i ma
1. Drugie auto zarejestruj na żonę. Zrobiła szkodę to niech cierpi.
2. Nie miałeś wykupionej ochrony zniżek?
Ale fakt faktem, aktualne ceny OC to rozbój w biały dzień.
Komentarz usunięty przez autora
No ale zniżki chciałeś mieć na dwóch autach i polisach, a teraz gdy zwyżka, to tylko na jedno??
No proszę Cię(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
No to idziesz do tego który chce 1800
O co chodzi??
@ameliniowyguzik: O jawny wałek.
@Daleki_Jones: A to jest sprawiedliwe kiedy masz 3 auta i każde ubezpieczone gdzie indziej to za szkodę na jednym aucie płacisz karę na 3 polisach ?
@Daleki_Jones: No to super. Wydali na likwidacje mojej szkody 1500 zł wiec mnie niech skroją dodatkowe 4500 bo mam kilka aut. Daj spokój.
@PorryHatter: i tak jest. To jest obowiązkowe ubezpieczenie POSIADACZA samochodu.
cytat: "Każdy posiadacz pojazdu mechanicznego jest obowiązany zawrzeć umowę obowiązkowego ubezpieczenia OC posiadaczy pojazdów mechanicznych za szkody powstałe w związku z ruchem posiadanego przez
@Daleki_Jones: Ta kombinatorów. To ja będę co tydzień przerejestrowywał auto bo czasami jeżdżę ja, czasami żona. A kilku kolegów tez dopiszę jako współwłaścicieli bo czasami jeżdzą moim autem.