Wpis z mikrobloga

#chinskiecuda #1111 #cebuladeals

Powraca mega kupon na Xiaomi Mi Band2! Każdy kto się nie załapał wcześniej - ma teraz ponowną szansę i to dużą, bo kuponów jest na prawdę mnóstwo - 5000 sztuk!

Cena po zniżce: $15.11
Kupon: BAND2

Link: Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS - BLACK

Link bez ref: Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS - BLACK

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chinskiecuda: to nie jest #cebuladeals bo ta cena byla juz kilkukrotnie.
Po drugie na mirko i w necie pojawiaja sie sygnaly ze GB sprzedaje c-----a wersje indyjska, z gowno dioda do pulsometru i akumulatorem z ruskiego czolgu.
Ale oczywiscie refowi naganiacze nawet o tym nie pisna.
Chinskiecuda po chuju fest...
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Tego nie wiedzieliśmy. Jesli jest tak faktycznie a nie ma w opisie ze ta wersja czymś się różni to kupujcie tylko przez paypal - wtedy o zwrot jest bajecznie prosto jeśli przyjdzie "c-----a" indyjska wersja.

To jest cebuladeals, to ze ta cena byla kilkukrotnie nie znaczy ze nadal nie jest atrakcyjna. Dlaczego nie punktujecie innych refów, którzy wrzucają nawet wyższe ceny jako cebuladeals niż były kiedyś hm? ( ͡
  • Odpowiedz
@chinskiecuda: po pierwsze nie piszcie mi per "wy" bo poki co swiadomie wystepuje w wersji pojedynczej.
Po drugie zycze szczescia w udowadnianiu PP ze GB leci w c---a i powinien byc dopisek. Napisza ze taka wersje dostali i co im zrobisz. To jest ciezki temat bo to nie jest fake opaska (jak to bylo ze sluchawkami hybrid z GB), tylko inna wersja i tu juz mozna wtopic.

A trzecia rzecz,
  • Odpowiedz
@nikoafc86: masz powyzej linka na mirko, jest rowniez spora dyskusja na pepper.pl
Kraza informacje ze to wersja indyjska, z czego to wynika nie wiem i czy po prostu nie zmienil sie tylko dostawca diody (co moze tez pociagac za soba cene stad nagle obnizki ceny opaski).

Wiem tylko tyle, ze faktycznie dioda pulsometru jako taka moze miec spore znaczenie. Ja siedze w zegarkach biegowych i wiem ze jak garmin wypuscil
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: "Dyskusja, link na mirko, krążą informacje" - czyli tak na prawdę można sobie domysły w majty włożyć dopóki nie będzie źródła lub empirycznego potwierdzenia tego faktu. Dioda może być inna, co nie znaczy że gorsza - ba może nawet okazać się lepsza. Ale nie - lepiej bez źródła walić z armaty że znów te zasrane reflinki wrzucajo i g---o wiedzo a ja: master of zegarki biegowe wiem najlepiej
  • Odpowiedz
czyli tak na prawdę można sobie domysły w majty włożyć dopóki nie będzie źródła lub empirycznego potwierdzenia tego faktu. Dioda może być inna, co nie znaczy że gorsza - ba może nawet okazać się lepsza.

@chinskiecuda: no rzeczywiscie nagle nascie osob sie zmowilo na mirko, na pepper.pl i na reddit i stwierdzili zrobimy wszystkich w c---a i bedziemy narzekac. Nawet ci sie sprawdzic nie chcialo ze fizycznie opaski sie roznia, co jest jasnym dowodem na zmiane diody. Softu .54 nie idzie zaktualizowac na 52 i 53 ludzie nie narzekali zbytnio, a tu nagle opaski kupowane ostatnio z tym samym softem dzialaja po kilka godzin i puls pokazuja ujowo.
Ale nie to sa tylko moje domysly, mam 50 multikont i robie czarny PR miband i GB.
Stary to jest takie #fucklogic jak dawno tutaj nie
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Skąd wniosek że mi się sprawdzać nie chciało? Widziałem różnice w kształcie diody - także znów błędnie zakładasz z góry :) Jesteś zbyt pewny siebie a to domena ludzi mało inteligentnych ( ͡ ͜ʖ ͡) Dobra, powyższe zdanie trochę zbyt ostre mimo iż prawdziwe - więc sorry.( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Ad.1 No i w końcu sprawdziłeś i dowiodłeś sam sobie, że jednak nie KAZDY wpis tak jak pisałeś poprzednio zawiera ból pupowy tag - brawo!

Ad.2 Nie przeglądam całego mirko i nie sprawdzam czy gdzieś czasem jakiś mirek nie wrzucił już tego samego kuponu. Wiesz w ogóle jakie pieniądze są z tych referalli? Żadne :) Nawet swojego serwera bym nie utrzymał na podstawie tego, najwięcej zyskuje GB bo ma masę frajerów którzy są w stanie sprzedać matkę za kliknięcie w refa :). Mimo wszystko jak to mówią,
  • Odpowiedz