Wpis z mikrobloga

Mireczki, szanujecie pierwszego FEARa? Niby z 2005 roku a i na dzisiejsze standardy nie wygląda aż tak tragicznie, fajne bronie, dobrze się zabija, jeden z fajniejszych multiplayerów (FEAR Combat - ktoś pykał () ?). Lubię sobie od czasu do czasu odpalić i popykać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #fear
Onii-chan-san_Senpai - Mireczki, szanujecie pierwszego FEARa? Niby z 2005 roku a i na...

źródło: comment_r2tLyqU6gjZjnDgh29Wlag4ciucyYE2g.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@frikuu: nie było tak źle, 2 dodatki były spoko. Druga część już nie miała tak surowej grafiki, przez co była mniej straszna, do tego mocno zaniżone AI wrogów, ale fabuła spoko i grywalne.
Niestety 3 część to była straszna porażka zarówno pod kątem graficznym jak i fabularnym, a szkoda....
  • Odpowiedz
@Onii-chan-san_Senpai: Pamiętam jak raz kiedy wpadła mi w łapy kołkownica to tak zabijałem przeciwników od dołu żeby kołek przebijając głowę wbijał się w sufit. No i gdy odparłem falę napastników i spojrzałem na swoje dzieło to z świetnym oświetleniem i grą światła i cieni jaką oferuję FEAR wyglądało to dość upiornie - takie zwłoki zwisające z sufitu.
  • Odpowiedz