Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Od jakiś 3 tygodni piszę z facetem, znałam go wcześniej. Jest jeden problem on często w smsach pisze, że uważa, że nie ma u mnie szans, bo jestem zbyt atrakcyjna, mam większą od niego wiedzę i nie dorasta mi do pięt, kilka razy, gdy nie odpisywałam przez ok godzinę na 1 smsa, jaki wysłał mi danego dnia odpisywał, ze mnie przeprasza, ze przeszkadza i pewnie nie chce z nim pisać. Mimo takich smsów pisze do mnie codziennie, spotkaliśmy się raz, było bardzo miła, przegadaliśmy ponad 3 h, dał mi bukiet róż, a na pożegnanie prezenty, bo jakiś czas wcześniej był w górach czy na zakupach, które kojarzyły mu się ze mną. Mój brat stwierdził, że to z jego strony forma gry, co wy myślicie?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 14
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: To raczej strach. Uważa Cię za ósmy cud świata i chucha na Ciebie. Uważa, że każde Twoje zachowanie i ruch to reakcja na jego działania. Tylko przy okazji poniża się w Twoich oczach, czego nie powinien robić.
Jeśli to gra to dziwna, bo dziewczyny nie reagują zazwyczaj dobrze na takie zachowanie.
Plus róże i prezenty na pierwszym spotkaniu? Zalatuje desperacją i to taką ostrą.
  • Odpowiedz
często w smsach pisze, że uważa, że nie ma u mnie szans, bo jestem zbyt atrakcyjna, mam większą od niego wiedzę i nie dorasta mi do pięt, kilka razy, gdy nie odpisywałam przez ok godzinę na 1 smsa, jaki wysłał mi danego dnia odpisywał, ze mnie przeprasza, ze przeszkadza i pewnie nie chce z nim pisać.

@AnonimoweMirkoWyznania: #stulejacontent tak silna aż muszę się przejść
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja bym uważała - skoro facet mówi, że na ciebie nie zasługuje - to prawdopodobnie wie lepiej od ciebie - w końcu on zna siebie dłużej niż ty jego :p... ja bym przestała nadskakiwać, bo być może faktycznie on na to liczy. wyobraź sobie potencjalny związek z kimś takim - będziesz musiała ciągle go zapewniać, że coś do niego czujesz, bo on w to nie wierzy. Po co ci
  • Odpowiedz