Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +1864
Laska z ktora sie umawialem od 4 miesiecy wysmiala mnie bo pojechalem z ojcem lvl 63 do Biskupina. Ja sam mam 28 lat i wracalem specjalnie do rodzicow zeby z nim na ten festyn pojechac, bo ojciec interesuje sie historia i zabieral nas na kazdy co roku. Powiedzialem jej, ze jak smieszy ja moja relacja to ma palic wroty. #rozowepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
atencjon +972
Czy ja dobrze rozumiem bo nie śledzę tego dokładnie. Gdy Robert był w Polsce to Anka była w Hiszpanii i tańczyła bachatę z Alvaro, a jak Robert jest w Hiszpanii to ona przyleciała do Polski i tańczy bachatę z Alvaro?
Do dzisiaj oddałem 19 150 litrów krwi i to w 10 lat dzisiaj jest rocznica ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ dlatego mogę odebrać 3 odznakę, ale nie!! Przez nieudolność PISu nie ma takiej możliwości (╯︵╰,)(╯︵╰,) ehhh, przez ich zaniechanie nie mogę odebrać zniżki na przejazdy, ale w władze Poznania rpostanowiły, że nie będzie potrzebna legitka od PCK tylko zaświadczenie od RCKiK i można iść odebrać zniżke na przejazdy.
@Ama-gi: ( ಠ_ಠ) Jesteś mutantem! Oddawałeś ponad 5 litrów dziennie! (✌ ゚ ∀ ゚)☞