Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
rozmawiałem z dyrektorką obiektu i udało mi się zarezerwować termin na Orlik w Ogrodzie Jordanowskim nr. 2 (Bukowska/Przybyszewskiego)
Tak więc festiwal "przy świetle jupiterów" może zostać aktualny!
w związku z powyższym dwie małe i jedna duża zmiana:
małe zmiany:
- dzień rozgrywek: WTOREK
- godziny: 18:00-19:30
duża zmiana:
- Będziemy mieć szatnię!!!
po 14:00 będę mial 100% potwierdzenia od Animatora, że nas klepnęli (dyrektorka nie mogła bo nie ona się tym zajmuje, ale nas wpisała XD)
Za wczasu robię wydarzenie i po 14:00 naturalnie potwierdzę całość
tymczasem zapisy ruszają!!!! >>>TUTAJ<<<
wołam ekipę:
@jakubchilli @wisnia_pw @Kreek @pawelgk @LeonMoczydupa @Yaggar @innemend @Hfishman1 @JestemGraczem @matkovSC @mateusz12321 @csmrex @wucio @simon999 @travisbickle1899 @Sagitario @Astroc @miszczprzegrywu
oraz zapraszamy każdego zainteresowanego grą z nami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#poznan #poznanpilkekopie
@a__s: To już bardziej Poznań vs Reszta Świata. :>. @daro2822:
Komentarz usunięty przez autora
Ostudzę niestety Wasz entuzjazm. Te wydarzenia średnio się ze sobą dodają. Tutaj ekipa się ustawia na regularne granie cotygodniowe, we wtorki, w Poznaniu - siłą rzeczy nie mogę być tym poważnie zainteresowany żyjąc pod Wawelem.
Granie przed Wrocławskim Party, to (jak na razie) jednorazowa inicjatywa, której się podjąłem, bo kilka znających się z "realnego wykopu" osób wymieniało poglądy, że
Kto wie, może
Komentarz usunięty przez autora
chyba nikt dzisiaj nie poczuł się urażony xD