Wpis z mikrobloga

Zabawne ile osób z tych co wsiadły wczoraj na zielonkę recenzującą prostytutki i twierdziły iż to obrzydliwe, że tyle osób przed nim z nimi spało, tu i tu twierdziło, że przeszłość seksualna kobiety się nie liczy, a facet "jest #!$%@? i powinien odejść od kobiety dla jej dobra" jeśli śmie o to zapytać.

Ach ta #!$%@?, karyńska hipokryzja. Same szmacić to by się chciały na prawo i lewo i nikt nie ma prawa nic złego powiedzieć ani nawet o to zapytać, a jak chodzileś na #!$%@? to musisz koniecznie o tym powiedzieć przed związkiem, "bo to obrzydliwe" i ona musi mieć szansę cię odrzucić z tego powodu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No ale jak zapytasz o tą sytuację gdy poszła z kimś do wyra na pierwszym spotkaniu, to jesteś chamem, zjebem i w ogóle powinieneś się leczyć XDDDDDDD

#heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #patologiazewsi #rakcontent #shitwykopsays #bekazpodludzi #stulejacontent #tfwnogf
L.....i - Zabawne ile osób z tych co wsiadły wczoraj na zielonkę recenzującą prostytu...

źródło: comment_X8BhoMM8HYw5T5kDLVyhgmGA2jlBDJ0I.jpg

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: karyńska logika...

jak chodziłeś kiedyś na dziwki to jesteś obrzydliwy bo nie dasz się zaszantażować seksem i jak ona zacznie wywierać na ciebie presje tym, że przez miesiąc ją "boli głowa" lub "nie ma nastroju" to spoko

ale jak ona bolcowała się z 30 facetami i wskakiwała na brązowe bolce które poznała kilka godzin wcześniej to spoko, to była jej bujna przeszłość do której nie należy wracać i oceniać ją
  • Odpowiedz
ale nie uogólniaj ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@bersia: czemu mam nie uogólniać hipokrytów? Przecież ja jasno napisałem, że chodzi mi o osoby, które tu się oburzają na prostytutki, a tam się oburzały, że facet śmie zapytać o przeszłość seksualną.
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: mialem robic kiedys podobny wpis, ale uznalem ze #!$%@? nie warto, co ciekawe pelno kobiet z wykopu ktore sa dosyc popularne i szukaja atencji na kazdym kroku wlasnie tak samo sie zachowuje

temat o przeszlosci kobiety : JAK SMIESZ OCENIAC KOBIETE STULEJARZU? NAM WOLNO, MAMY SWOJE POTRZEBY (xD)
temat o prostytutkach/facetach ktorzy twierdza ze laski sypiajace z byle kim sa nic nie warte : STULEJARZU NIE UMIESZ ZDOBYC KOBIETY, ZADNA
  • Odpowiedz
fajnie by bylo, jakbys wkleil posty jednej osoby prezentujace obie postawy, o ktorych piszesz ;P

@agaja: To akurat nie po postach, tylko po plusach porównywałem.

Nic nie mam do obu postaw, no ale gdy ktoś raz plusuje, czy pisze, że przeszłość jest nieważna i normalne osoby się nią nie interesują, a potem nazywa kogoś "obrzydliwym #!$%@?" bo kopuły z prostytutkami, to coś jest nie halo.

Przecież pod względem obrzydliwości wychodzi to
L.....i - > fajnie by bylo, jakbys wkleil posty jednej osoby prezentujace obie postaw...

źródło: comment_syTuDPyUlYodDrzzb4YzWgqv22O2zIIT.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Lawrence_z_Arabii: matko, na kazdego masz teczki? :P

choc wyrywkowe screeny bez kontekstu wiele nie mowia, jesli mam byc szczera. Moglbys wyjasnic, co one maja przedstawiac?
Bo generalnie oba wpisy @Cattana i @JanPapejTrzeci prezentuja mniej wiecej podobna postawe, jezeli w obu chodzi o ocene korzystania z uslug prostytutek (ale tego nie wiem, bo nie znam wpisow otwierajacych dyskusje).
  • Odpowiedz
matko, na kazdego masz teczki? :P

@agaja: Nie, tak tylko skojarzyły mi się "postępowe" i "wolnosciowe" nicki które teraz plusują wyzwiska w stronę kogoś kto przyznał się do korzystania z prostytutek i jadą po nim za jego przeszłość seksualną.

Bo generalnie oba wpisy @Cattana i @JanPapejTrzeci prezentuja mniej wiecej podobna postawe, jezeli w obu chodzi o ocene korzystania z uslug prostytutek

Kłopot w tym, że @JanPapejTrzeci pisał pod tematem gdzie gość
  • Odpowiedz
Kłopot w tym, że @JanPapejTrzeci pisał pod tematem gdzie gość twierdzi, że korzysta z prostytutek, a @Catttana pod wpisem gdzie gość pyta się, czy ma prawo wiedzieć o przeszłości seksualnej swojej dziewczyny w sytuacji gdzie przez pół związku roku nawet się do nie dobierał, czyli raczej myśli na poważnie.

@Lawrence_z_Arabii: a no to tego nie napisales, wiec skad to mialam wiedziec?
Natomiast teraz pasowaloby na potwierdzenie Twojej tezy wykazac osoby, ktore
  • Odpowiedz
Przecież pod względem obrzydliwości wychodzi to podobnie jak seks na pierwszym spotkaniu.

@Lawrence_z_Arabii: XDDD
Czy ty masz coś nie halo z łbem? Wychodzi na to że tak skoro porównujesz dziewczynę która prześpi się z kimś na pierwszej randce (kimś kto jej się podoba, imponuje, do kogo ją po prostu ciągnie) a #!$%@?ą który da dupy każdemu kto tylko ma banknot dwustuzłotowy w garści xD
  • Odpowiedz
a no to tego nie napisales, wiec skad to mialam wiedziec?

@agaja: Przecież wrzuciłem w pierwszym wpisie linki do obu dyskusji. Takie dwa niebieskie wyrazy "tu".

Twojej tezy wykazac osoby, ktore plusuja oba wpisy, wiec spelniaja warunek, o ktorym piszesz :P

Moderacja mogłaby mieć jakieś problemy, gdybym w pierwszym poście pisał o "szmatach" i "karynskich hipokrytkach" a teraz zacząłbym te osoby pokazywać palcem.

Kto chce to zobaczy, screeny wrzucone, sam wypatrzyłem
  • Odpowiedz
XDDD

Czy ty masz coś nie halo z łbem? Wychodzi na to że tak skoro porównujesz dziewczynę która prześpi się z kimś na pierwszej randce (kimś kto jej się podoba, imponuje, do kogo ją po prostu ciągnie) a #!$%@?ą który da dupy każdemu kto tylko ma banknot dwustuzłotowy w garści xD

@JanPapejTrzeci: najczęściej ta co idzie na pierwszym spotkaniu do łóżka, leci na osiągnięcia porównywalne z zarobieniem tych dwóch stów.

Poza
  • Odpowiedz
a #!$%@?ą który da dupy każdemu kto tylko ma banknot dwustuzłotowy w garści xD

@JanPapejTrzeci: jak dasz banknot do ręki to źle, ale jak kupisz za niego kolację, drinka, lub butelkę alkoholu by pójść się ruchać to już wszystko dobrze XDDDDDD
  • Odpowiedz