Aktywne Wpisy
jaroty +247
Tłuścioch i pisiory: AAAEEEAAA NA PEWNO #!$%@? HAHA CO ZA MINISTER PIJAK UGA BUGA
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Kierwiński: macie tu wydruk z alkomatu i japa
A gdyby to Pierdosław Smrodziński albo inny pisior brzmiał jakby był pijany, to media tłuściocha już rozpływałyby się nad atutami picia wódeczki i jak to Jan Paweł Drugi też lubił sobie wypić, a tak w ogóle to proszę przestać atakować Polskę i katolicką polskość Polski XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #partiarosyjska
Cosipi +125
Fajnopolaki kiedy Mentzen wypiję kilka piw na prywatnym zaplanowanym do tego wydarzeniu
"Hahaha jestem zmencony, pijak, alkoholik, kompromitacja, sam się wywrócił o stolik"
Fajnopolaki kiedy ich minister, jeden z najbliższych ludzi ich Boga Tuska niejaki Kierwiński #!$%@?***y jak szpadel przemawia na defiladzie strażaków która jest transmitowana na całą Polskę:
No ale po co o tym wspominać to nie podobna nie podobna jest
xDDDDDDDDD
#konfederacja #bekazlewactwa #bekazpo #polityka
"Hahaha jestem zmencony, pijak, alkoholik, kompromitacja, sam się wywrócił o stolik"
Fajnopolaki kiedy ich minister, jeden z najbliższych ludzi ich Boga Tuska niejaki Kierwiński #!$%@?***y jak szpadel przemawia na defiladzie strażaków która jest transmitowana na całą Polskę:
No ale po co o tym wspominać to nie podobna nie podobna jest
xDDDDDDDDD
#konfederacja #bekazlewactwa #bekazpo #polityka
Ach ta #!$%@?, karyńska hipokryzja. Same szmacić to by się chciały na prawo i lewo i nikt nie ma prawa nic złego powiedzieć ani nawet o to zapytać, a jak chodzileś na #!$%@? to musisz koniecznie o tym powiedzieć przed związkiem, "bo to obrzydliwe" i ona musi mieć szansę cię odrzucić z tego powodu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No ale jak zapytasz o tą sytuację gdy poszła z kimś do wyra na pierwszym spotkaniu, to jesteś chamem, zjebem i w ogóle powinieneś się leczyć XDDDDDDD
#heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #patologiazewsi #rakcontent #shitwykopsays #bekazpodludzi #stulejacontent #tfwnogf
jak chodziłeś kiedyś na dziwki to jesteś obrzydliwy bo nie dasz się zaszantażować seksem i jak ona zacznie wywierać na ciebie presje tym, że przez miesiąc ją "boli głowa" lub "nie ma nastroju" to spoko
ale jak ona bolcowała się z 30 facetami i wskakiwała na brązowe bolce które poznała kilka godzin wcześniej to spoko, to była jej bujna przeszłość do której nie należy wracać i oceniać ją
Komentarz usunięty przez autora
@bersia: czemu mam nie uogólniać hipokrytów? Przecież ja jasno napisałem, że chodzi mi o osoby, które tu się oburzają na prostytutki, a tam się oburzały, że facet śmie zapytać o przeszłość seksualną.
Betarycerze najchętniej by Cię zmusili do związki ze szlafem xD
temat o przeszlosci kobiety : JAK SMIESZ OCENIAC KOBIETE STULEJARZU? NAM WOLNO, MAMY SWOJE POTRZEBY (xD)
temat o prostytutkach/facetach ktorzy twierdza ze laski sypiajace z byle kim sa nic nie warte : STULEJARZU NIE UMIESZ ZDOBYC KOBIETY, ZADNA
@agaja: To akurat nie po postach, tylko po plusach porównywałem.
Nic nie mam do obu postaw, no ale gdy ktoś raz plusuje, czy pisze, że przeszłość jest nieważna i normalne osoby się nią nie interesują, a potem nazywa kogoś "obrzydliwym #!$%@?" bo kopuły z prostytutkami, to coś jest nie halo.
Przecież pod względem obrzydliwości wychodzi to
choc wyrywkowe screeny bez kontekstu wiele nie mowia, jesli mam byc szczera. Moglbys wyjasnic, co one maja przedstawiac?
Bo generalnie oba wpisy @Cattana i @JanPapejTrzeci prezentuja mniej wiecej podobna postawe, jezeli w obu chodzi o ocene korzystania z uslug prostytutek (ale tego nie wiem, bo nie znam wpisow otwierajacych dyskusje).
@agaja: Nie, tak tylko skojarzyły mi się "postępowe" i "wolnosciowe" nicki które teraz plusują wyzwiska w stronę kogoś kto przyznał się do korzystania z prostytutek i jadą po nim za jego przeszłość seksualną.
Kłopot w tym, że @JanPapejTrzeci pisał pod tematem gdzie gość
@Lawrence_z_Arabii: a no to tego nie napisales, wiec skad to mialam wiedziec?
Natomiast teraz pasowaloby na potwierdzenie Twojej tezy wykazac osoby, ktore
@Lawrence_z_Arabii: XDDD
Czy ty masz coś nie halo z łbem? Wychodzi na to że tak skoro porównujesz dziewczynę która prześpi się z kimś na pierwszej randce (kimś kto jej się podoba, imponuje, do kogo ją po prostu ciągnie) a #!$%@?ą który da dupy każdemu kto tylko ma banknot dwustuzłotowy w garści xD
@agaja: Przecież wrzuciłem w pierwszym wpisie linki do obu dyskusji. Takie dwa niebieskie wyrazy "tu".
Moderacja mogłaby mieć jakieś problemy, gdybym w pierwszym poście pisał o "szmatach" i "karynskich hipokrytkach" a teraz zacząłbym te osoby pokazywać palcem.
Kto chce to zobaczy, screeny wrzucone, sam wypatrzyłem
@JanPapejTrzeci: najczęściej ta co idzie na pierwszym spotkaniu do łóżka, leci na osiągnięcia porównywalne z zarobieniem tych dwóch stów.
Poza
@JanPapejTrzeci: jak dasz banknot do ręki to źle, ale jak kupisz za niego kolację, drinka, lub butelkę alkoholu by pójść się ruchać to już wszystko dobrze XDDDDDD