Aktywne Wpisy
Metylo +63
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
mickpl +491
Wszyscy w ekipie rządowej są wyraźnie w ciężkim szoku jak to się stanęło, że oni rozdajo, a "młodzi ludzie" nie chcom bo ogarniajo podstawy ekonomii.
To chyba pierwszy taki przypadek od lat. Miało być pompowanie pod przykrywką "rodzin", "młodych" itd., spotkanie w hotelach odbyte, prezesi spółek już liczą wirtualne zyski, komunikaty giełdowe wywieszone, sprzedamy pierdyriald unitów no i lipa.
Plus te żałosne próby przepychania dzień po wyborach, pod przykrywką aborcji itd.
I
To chyba pierwszy taki przypadek od lat. Miało być pompowanie pod przykrywką "rodzin", "młodych" itd., spotkanie w hotelach odbyte, prezesi spółek już liczą wirtualne zyski, komunikaty giełdowe wywieszone, sprzedamy pierdyriald unitów no i lipa.
Plus te żałosne próby przepychania dzień po wyborach, pod przykrywką aborcji itd.
I
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gotujzwykopem #jajecznica
Komentarz usunięty przez autora
Ja jebię ale mnie #!$%@?ą wszelkiej maści internetowi hobbyści w tym kraju, kopałbym ich jak kurczaki. Chcesz zacząć coś robić, nie wiem #!$%@? łowić ryby, sklejać samoloty, srać psa jak sra, cokolwiek i zadasz na forum pytanie
Witam, chcę zacząć robić jajecznicę. Czy lepiej wysmażoną czy ściętą? Pozdrawiam.
to po 10 sekundach masz
"Witam, złe tagi! Ten temat był już poruszany na mirko! Jako, że jesteś nowy to tym razem
Komentarz usunięty przez autora
@Limonene: niektórzy lubią wegańską jajecznicę