Wpis z mikrobloga

Blokada użytkownikom ublocka dostępu do forum na filmwebie to dla mnie mała strata, ale zakrywanie listy aktorów jest już irytujące.

Więc zacząłem myśleć nad przeniesieniem się do imdb, ale ocenienie na nowo ponad 1000 filmów trochę by zajęło, więc przydałby się program, który zrobiłby to automatycznie. No i tak się składa, że jest taki program ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oto link do wtyczki do chrome. Przeniesienie około 1000 filmów zajęło programowi jakieś 20 minut.
#filmweb #film #imdb #ublock
okrim - Blokada użytkownikom ublocka dostępu do forum na filmwebie to dla mnie mała s...

źródło: comment_ykIt50Sxp8ruTCKgD1JorNK34IpWO2nz.jpg

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • 0
@okrim nie wiem, ja tam korzystam z ublocka + ublock protector + odpowiednie filtry "anty anty-adblock" i wszystko śmiga ładnie. No może odrobinę dłużej się ładuje, ale nie ma tragedii, no i jak na razie każda funkcjonalność mi działa, a już na pewno ocenianie filmów i przeglądanie danych :v Ale zgadzam się z tym co piszą niektórzy - Filmweb schodzi na manowce i staje się coraz bardziej "ociężały" i nieprzyjazny dla
  • Odpowiedz
@a2t1: Teraz też mi działa, wczoraj nie działało. Coś zmienili.
Zresztą co z tego. Za parę dni znowu może nie działać.
  • Odpowiedz
@okrim: też ostatnio zauważyłem tę blokadę na filmwebie, ale obszedłem to w ten sposób, że klikam na więcej plakatów i tam w link z pełną obsadą
  • Odpowiedz
@okrim: Pytanko, jaki powód że z synchronizowało mi 552 filmy na 558 które miałem ocenione na filmwebie? Nie ma tych filmów w katalogu na IMDB czy jaki problem jest?
  • Odpowiedz
@Nuker: Może ich np. nie być na imdb albo nie znalazło po nazwie. Mnie też wszystkich nie skopiowało. Na koniec powinien się ściągnąć log z błędami(jak się go otworzy notatnikiem, to widać których filmów nie skopiowało), chociaż mnie się akurat nie ściągnał
  • Odpowiedz