Wpis z mikrobloga

Testo miał racje, w stanach dziecko przyjdzie to domownik się uśmiechnie, a w Polsce! W Polsce jak w lesie k---a

@AlexRaven: w dupie Grodzkiej był ten Testo, a nie w Stanach. Gdyby był kiedykolwiek w USA, wiedziałby, że jak DOM NIE JEST UDEKOROWANY na Halloween TO SIĘ GO NIE ODWIEDZA, NIE PUKA DO DRZWI I NIE ROBI PSIKUSÓW!
Tylko przyozdobione halloweenowo drzwi do mieszkań i domów to pozwolenie dla
  • Odpowiedz
@malolat: po ostatnich akcjach na białołęce to się zastanawiam czy to jeszcze warszawa czy już uganda XD swoją drogą zastanawiałem się po c--j wczoraj dzieciaki kupowały po kilka pudełek jaj, teraz już wiem, że jechały na białołękę XD
  • Odpowiedz
@malolat: Pomysl na przyszle halloween, zaczaic sie w krzakach przy furtce z wezem i spryskac cale to s-----------o razem z madkami ktore odwaznie nagabuja " posmarujcie im klamke nie dali wam cukierkow"
Obiecuje wam soczysty REEEEEEEEEE
A tak apropo to nie przypadkiem jest tak ze jak sie chce brac udzial w tym evencie to trzeba wystawic jakas dynie lub przyozdobic drzwi zeby bylo wiadomo ze tu mozna zapukac, a jak
  • Odpowiedz
@malolat U mnie w dawnym mieszkaniu rodzice wpadli na super pomysl. Dwa tygodnie przed, kazdy mogl wpisac numer mieszkania w którym dzieciaki mogly dostac cukierki. Z maluchami chodzily tez na zmiane dwie marki i pilnowaly czy dzieciaki leca zgdonie z lista :)
  • Odpowiedz
No k---a zesracie się obaj, już widzę jak bijecie dzieci. Jeden taki dzień w roku malkontenci, nauczcie się cieszyć razem z innymi.

@AlexRaven: jak Cię gówniarze obleją wiadrem wody w drodze do pracy to też będziesz się cieszył razem z nimi? Jasne, typ który napisał tę kartkę ma ewidentnie zaburzoną psychikę, bo zamiast grozić dzieciom w--------m powinien grozić rodzicom tych dzieci wnioskiem o ukaranie wykroczenia z art. Art. 124. §
  • Odpowiedz