Aktywne Wpisy
Angmac +346
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +260
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Po dłuższym czasie przychodzi powiadomienie o VAT, z UK, które wygląda jak jakiś phishing. W środku VAT 20% oraz jakaś opłata manipulacyjna 8GBP, w sumie ze 60 cebulionów za zakup za 120 cebulionów. W międzyczasie oczywiście zapomniałem jak dobra to była promocja.
Oho włączył się #januszbiznesu #polactwo
Przypominali, upominali a ja swoje.
Dzisiaj przypomniałem sobie że to była naprawdę dobra #cebula i za 180 cebulionów miałbym sprzęt wart 360. #przegractakwiele
I pewnie chargeback też się nie uda #przegracjeszczewiecej
(ಠ‸ಠ)
#przegryw #gearbest #aliexpress #geekbuying
#jestemjanuszem