Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +688
źródło: temp_file5258619546322438478
Pobierz
mickpl +431
Dzień dobry, witam wszystkich.
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci
Prawilnie przypominam, że w naszym kraju powszechną praktyką pośredników jest wyciąganie wymiętego papieru przed pokazaniem kupującemu mieszkania, co tworzy radosną fikcję, że ten pośrednik również dla nas coś robi - a co pozwala mu skasować po 3% prowizji od obu stron umowy.
Na pytanie kogo tu pośrednik w zasadzie reprezentuje odpowiadają, że "transakcję" XD
#nieruchomosci

Wszystkie sukienki są z falbankami i rozkloszowanymi rękawami albo worki bez talii jak w zeszłym roku. Znacie jakieś sklepy gdzie mają sukienki o najprawilniejszym kroju czyli jak pic rel? :( Ale nie takie eleganckie i z materiału jak na wesele tylko normalnie na teraz do chodzenia, mogą być z długim rękawem czy coś. Że lekki dekolt, dopasowane w talii i rozkloszowana spódnica.
#rozowepaski #sukienkiboners #mirabelkopomusz
źródło: comment_DrJ8UoynCUUuqJwT5wZWfZCcatSN3fGg.jpg
Pobierzźródło: comment_f6hZUFgPc5iMVuTOuy5zcIHQ1YTQd5d8.jpg
Pobierzta co pokazałaś fajna :)
źródło: comment_b2Jh0gJeR3MZ2PT0rzWdAM9ZsAoLIYKy.jpg
Pobierza może by tak uszyć u krawcowej...
Ale dobra, nie wszyscy muszą lubić to co ja. To nawet lepiej, bo więcej dla mnie. Taka mogłaby być? Polecam też w sumie Mohito, nie wszystko mają super eleganckie, mają za to większość możliwych fasonów. Zara też daje rade, niestety głównie na
@hipotrofia: Wassyl- jestem wierna od długiego czasu. Błyskawiczna wysyłka i ceny bardzo zachęcające.