Aktywne Wpisy
konik_polanowy +948
hacerking +95
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
#przemyslenia #rozowepaski #rodzina #annaprzybylska
Kogo?
Yyyy...
Komentarz usunięty przez autora
@asadasa: Zobacz, to coś takiego jak z nie-majętnymi mężczyznami.
Niewazne co i jak robisz (w zwiazku z dzieckiem) - robisz to zle. Wszelkie zawirowania w zwiazku i z dzieckiem bedą twoją winą.
Zawieszenie pomiedzy byciem ciocią, mamą, a obcą babą.
W związku automatycznie ODPADA ten szalony i beztroski okres - bo od poczatku jest w nim dziecko. Wakacje, urlop, święta - twoje plany są na drugim planie.
Nie chce mi się wyszukiwać info o tej martynie, czym się zajmuje? Modelka, czy też aktorka?
piasek zreszta tez xD
@asadasa: To prawda. We wspomnieniach ludzi o Przybylskiej zawsze dominuje wątek tego, że była piękna. Ładnym ludziom po prostu więcej wolno. Ludzie piali z zachwytu, bo Przybylska była matką albo powiedziała, że lubi przeklinać. Musiała mieć jakąś swoją magię, która przyciągała ludzi.
Monroe to szablonowy przykład, tak jak chociażby James Dean, a teraz Przybylska.Wszyscy piękni i umierają młodo
Potwierdzone info od znajomej, która często tam bywała
Ale spróbuj na pudełku wspomnieć że Anka lubiła dawać w nosa, to cię zjedzą
Tutaj jedno z rodziców po prostu zmarło, ale dużo więcej jest przypadków gdy niedojrzali/niepasujący do siebie dorośli się rozchodzą, a