Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
CnaaX +1
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Podaj kolejność przejazdu :
Jest to nic innego jak skrzyżowanie, jak nie masz znaków które określają pierwszeństwo to co robisz? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Tiazz prawo jazdy #!$%@?ło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@atrax15: Gdyby to się rozumiało samo przez się to nie stałyby znaki xD
Nie ma czegoś takiego że rozumie się samo przez się - dlatego przed każdym rondem jest informacja/nakaz ruchu okrężnego w prawo(bo gdyby niego nie było to mógłbyś sobie jechać w lewo).
Samo przez się nie rozumie się także ustąpienie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.