Wpis z mikrobloga

@kiro71: Podobno za wszelakie zewnętrzne programy można dostać bana, ale zlecą się zaraz eksperci którzy będą pisać, że oni grają i jeszcze nigdy nie dostali bana. Jeśli chcesz ryzykować utratą konta by pobiegać sobie ze skinami na mmach to śmiało.

• Odpowiedz
@donOGR: Mialem klienta kiedys ktory mowil ze mu 2 kolegow zbanowali za skinchangera, ale nie wiem czy to do konca prawda bo mogli jednoczesnie cos czitowac bo wiadomo jak to dzieciaki. Ale ja bym nie ryzykowal
  • Odpowiedz
  • 0
@kiro71 Jak za haxa, wykryją to vac. Jak chcesz w miarę bezpiecznie z małą ilością detekcji to za 10 dolarów od Epika można kupić sam skinchanger. Miał chyba tylko jedna detekcje.
http://rogue.rip
  • Odpowiedz
@kiro71: Gdzieś na internecie krążył screen z odpowiedzią od supportu steama. Było tam napisane chyba coś w stylu "Jeżeli nie daje Ci to przewagi nad przeciwnikiem to można używać". Czy screen był prawdziwy? Nie wiem, imo nie. Sam używam go już ponad rok i vaca brak. Przypominam ze w "multi czitach" tez często jest coś ala skin changer ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Ludzie po prostu
  • Odpowiedz
@Perlo: Skinchanger to taki wstęp do czitowania. Zaczynasz od zmieniania skinów, a kończysz na spinbocie xD

@DaaVeeD: Wątpię by to był prawdziwy screen, ponieważ Valve banuje serwery, które maja pluginy do wybierania skinów (ale wiadomo, "wszystkich nas nie zbanujecie"). Valve chce byś kupował skiny, jeśli jakiś program pozwala na granie ze skinami bez płacenia to nie jest im na rękę.
  • Odpowiedz