Wpis z mikrobloga

Zawsze kisnę z tego typa. Stoi ważniak na dzień dobry w błyszczącej zbroi, opiera dłonie o biodra, wydaje się być tu największym kozakiem i myśli, że pozjadał wszystkie rozumy, bo zna zasady.
Jak pierwszy raz grałem w Gothica II jakieś 10 lat temu i bardzo się wczuwałem w świat, wysłuchałem uważnie wszystkiego, co miał mi do powiedzenia i przed każdą podjętą decyzją miałem w głowie zasady panujące w mieście, wypowiedziane głosem Lothara. A teraz? Teraz mnie zagaduje, ja mu mówię krótkie "Muszę iść!", niech #!$%@?, a ten w ciężkim szoku i z niedowierzaniem odpowiada "Zaczekaj! Nie znasz obowiązujących w mieście zasad!". Taa, nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°). Na razie. A ten dalej przejęty stoi tam czy deszcz czy słońce.
#gothic #bekazlothara
Pobierz
źródło: comment_wnEUQqCSrGHE0dl6tuLdh5mn5446aA0J.jpg
  • 10
@ZohanTSW: btw, pamiętam że w premierowej wersji (pudełkowej, z grubym cd casem) nie dało się przerwać jego monologu, tzn była opcja "Muszę iść... (KONIEC)", ale lothar nie dawał sobie przerwać. Później (w późniejszych wersjach?) już niczego takiego nie pamiętam i ciągle nie wiem czy to prawda. Ktoś też to kojarzy, czy to hoax w mojej pamięci?