Dobra, mam 17 lat, niby szczęśliwe życie, dobrze się uczę. Dajce mi jakieś rady, które wy byście chcieli usłyszeć w moim wieku. Może czegoś się nauczę. #przemyslenia
@DywanTv: w sumie takich rad by się znalazło od #!$%@?. Ale gdybym miał dac sobie tę jedną jedyną to #!$%@? angielski jak #!$%@?, abyś umiał go perfekcyjnie. Podziękujesz za X lat :P
@DywanTv: za dużo do czytania wiec nie wiem czy się nie powtarzam. Jeśli masz jakaś pasje, coś Cię kręci, to nie czekaj z rozwijaniem się w tym kierunku.
@DywanTv naucz się jak dobrać właściwy rozmiar marynarki i koszuli, bo kobiety w sklepach zwykle wcale się na tym nie znają, a potem ciuch który miał maskować wady tym bardziej je podkreśla
@DywanTv: #!$%@? z domu najlepiej za granicę. I idź do roboty. Zarób kasę na edukację i podróżowanie. (naucz się samodzielnego życia ) Jesteś facetem, najpierw kariera potem zakładanie rodziny, jeśli będziesz tego chciał sam. Darmowy seks jest droższy niż ten za pieniądze. Nie próbuj się zmienić dla kobiety, tylko zmień kobietę. ( ani dla nikogo poza sobą)
Oszczędzaj pieniądze na początku miesiąca. (po wypłacie zapłać najpierw sobie). Pracuj dla pieniędzy to potem będziesz miał oszczędności i możliwość zmiany zajęcia. Miej prawo jazdy. chlanie to strata kasy i zdrowia a zdrowie jest narzędziem do osiągania celów. Miej cele i plany a nie marzenia.
@DywanTv: a co lubisz robić? Ewentualnie wybierz taki, który jest dochodowy. Stomatolog np tez medycyna ale nie ma tylu problemów co inni lekarze plus od razu po studiach bardzo dobre zarobki
@DywanTv: ucz się angielskiego plus drugiego dowolnego języka na poważnie! Polibudy poza kilkoma wyjątkami to porażka a jak w ogóle chcesz mieć coś ze studiów to jedz za granice bo w Polsce to #!$%@? dupa i kamieni kupa. Dużo podróżuj szukaj wolontariatow w krajach 3 świata ale nie tylko poznawaj wielu ludzi.
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
#przemyslenia
Zarób kasę na edukację i podróżowanie. (naucz się samodzielnego życia )
Jesteś facetem, najpierw kariera potem zakładanie rodziny, jeśli będziesz tego chciał sam.
Darmowy seks jest droższy niż ten za pieniądze.
Nie próbuj się zmienić dla kobiety, tylko zmień kobietę. ( ani dla nikogo poza sobą)
Oszczędzaj pieniądze na początku miesiąca. (po wypłacie zapłać najpierw sobie).
Pracuj dla pieniędzy to potem będziesz miał oszczędności i możliwość zmiany zajęcia.
Miej prawo jazdy.
chlanie to strata kasy i zdrowia a zdrowie jest narzędziem do osiągania celów.
Miej cele i plany a nie marzenia.