Wpis z mikrobloga

@mac_jg: też się nie spotkałem. właściwie to się w 100% zgadam z Tobą.
to że nie odzyskano nigdy to tej pory, nie znaczy że się nie da. A może NSA odzyskuje takie rzeczy od ręki. tego nie wiemy. praw fizyki nie oszukujemy, więc nie widzę problemów.

Zobacz sobie jak wyglądają sygnały odebrane przez seti, albo jaką dokładność mają urządzenia LIGO czy LHC i jaki tam jest stosunek szumu do sygnału.
  • Odpowiedz
@dr__slim: wszystko jest kwestią kasy. Jak ktoś jest w stanie wydać tyle ile kosztowały LIGO czy LHC, to pewnie sporo danych odzyska. Ale a) musi mieć tę kasę b) dane na dysku muszą być warte jeszcze więcej
  • Odpowiedz
@swango: może się okazać że same dane SMART wystarczą. oglądasz mr robot? Myślisz, że dark army nie kupiłaby takiego dysku od E corp, żeby zobaczyć ile razy komórki były zapisywane, ile razy dysk był wyłączany, albo w jakiej temperaturze pracował?
  • Odpowiedz
@SweetDreams: Nie prościej jest zostawić te dyski i dokupić mniejszą ilość 1TB, a tych 512 pozbyć się dopiero przy zakupie 2TB za kilka lat? Przecież na dzień dzisiejszy jest to niszczenie sprawnych urządzeń o znacznej wartości.
  • Odpowiedz
@SweetDreams: Kura a ja dopiero fortune zaplacilem za ssd a te wypieprzaja se jak chca bo dwa razy scisle tajny plike excel vba programing for dummies byl zapisany i lokalny rekord w pasjansa. No na pewno konkurencja czy jakis mason bedzie kupowal setki dyskow zeby odkryc zapisanego half laifa 3. Weź to chociaż wsadz pare biednych dyskow w kieszeń czlowieku bo mi sie rece trzesa.
Ptoing - @SweetDreams: Kura a ja dopiero fortune zaplacilem za ssd a te wypieprzaja s...

źródło: comment_ocMa7Sr7piZvZT1y9ILhPyXhOqagzYiW.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz