Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#!$%@?. Wychodzę sobie dzisiaj wieczorem z tramwaju, i nagle 3 patusów podbija do mnie i się pytają czemu jestem taką #!$%@?ą. Potem kolejno zła fryzura, brak dresów, złe okulary.
3 kopy i 1 w ryj.
#!$%@? mać! Człowiek stara się normalnie żyć, ale polskie blokowiska na to nie pozwalają po prostu. A najlepsze, że powiedzieli że jutro mają mnie widzieć w dresach i na łyso. Ta #!$%@?.
Ehh, kocham Polskę, ale tego tutaj nigdy, przenigdy nie zrozumiem.

#zalesie #gownowpis

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 16
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli to nie bait, to możesz spróbować wyprowadzić do większego miasta, ew za granicę.

Taki mamy zwyczaj, że patusa spotkasz na rogu w dresach.
Zagranicą pewnie też tak będzie, ale jak jakiś bardziej cywilizowany kraj, to mniejsza szansa.
@AnonimoweMirkoWyznania haha pewnie ciota w rureczkach i z grzywka na pazia patrzący na każdego z góry dostał zasłużony #!$%@? xD prawda jest taka ze za nic nie dostałeś i pewnie ich czymś #!$%@?. A takich nadętych cwaniaczków jest dużo i to oni najczęściej sa gnojeni.
@bitchnuts nigdy nie spotkałeś takich nadętych banankow lub narcyzów co myślą ze moga wszystko bo nikt ich nie ruszy? Ciasno spodnie grzyweczka na oczy i zadarty nos. Najwięcej tego gowna szlaja sie po pseudo alternatywnych barach i klubach. To ze op za darmo nie dostał to wiadomo, pytanie czy sie przyzna za xo czy będzie zgrywał poszkodowanego.
op ale kodu nie ma : @Canova:
a) nie uważam siebie za ciotę xD ale nie o tym
b) nie chodzę w rurkach
c) nie mam grzywki xD
d) nie spoglądam na takich ludzi 'z góry' jak ty to nazwałeś bo sam mam wielu znajomych z takiego otoczenia.
e) nie jestem ani nadętym banankiem (do tego mi naprawdę daleko, pieniędzę nigdy się nie przelewały) ani narcyzem
f) nie chodzę ani do