Pytanie do #niebieskiepaski jakie fajne niespodzianki można wam zrobić? Kobiecie w sumie łatwiej, wystarczy przygotować kąpiel z płatkami róż i różowa będzie zachwycona tygodniami..a co wam się marzy? I nie pytam o fikuśną bieliznę czy łóżko. #niebieskipasek #rozowypasek #
@mojarewolucja Dla większości niespodzianki ograniczają się tylko do czegoś związanego z seksem więc łatwiej Ci poszukać w google niż pytać na mirko gdzie większość odpowiedzi to tylko lodzik
@mojarewolucja tak czytając te komentarze to żal mi niebieskich tutaj... Bo albo nigdy kobiety nie mieli albo tacy dla których lodzik był tylko na urodziny i od święta... Smutne
@mojarewolucja: Jak już @Nalejmiwina seks jest częścią szczęśliwego związku, ale dodatkowy ekstra lodzik nigdy nie zaszkodzi :P A tak bardziej serio to coś co lubi Twój niebieski. Ja np. strasznie lubię słodycze i ucieszyłbym się z upieczonego, domowego ciasta czy muffinek. Do tego jakiś wolny wieczór z ulubioną grą i dobrym piwkiem. Możesz też kupić jakiś voucher na gokarty, strzelnicę, kino (tylko raczej nie żadne romansidła, niedługo będzie chociażby Enemef z
@mojarewolucja Kup mu kurde voucher na lot paralotnia ! Albo coś, co lubi, o czym wspominał parę razy, że chciałby ( ͡°͜ʖ͡°) Niby kolacja to niespodzianka trochę bardziej dla kobiety, ale jakbym mi mój różowy pasek przygotował coś dobrego do zjedzenia dla naszej dwójki, to też by było fajnie
@Nalejmiwina: karta: wychodzisz wolny z opresji od różowego do wykorzystania w dowolnym momencie, moze nie w przypadku zdrady, ale jakby ci usiadł na kota albo cos
@Nalejmiwina żal mi tych wszystkich stulej którzy pod każdym takim wpisem piszą o lodziku #!$%@? przecież jak kobieta kocha to robi loda kiedy tylko chce xD
@mojarewolucja: To mocno zależy od typu osoby. Ale ogólnie wspólny wypad na jakiś event, typu nie wiem - gokarty, strzelnica? A jeśli to ma być konkretna rzecz, to najlepiej coś z DYI.
@Jaraz: jakie wy kurde macie różowe, że jedyne o czym marzycie to święty spokój? Wyobrażam sobie, że wszyscy jesteście nosaczami, którzy na swoje żony/dziewczyny mówią "stara" i nigdy nie spędzają z nimi przyjemnie czasu, jakby cały ten związek był za karę.
A tak bardziej serio to coś co lubi Twój niebieski. Ja np. strasznie lubię słodycze i ucieszyłbym się z upieczonego, domowego ciasta czy muffinek. Do tego jakiś wolny wieczór z ulubioną grą i dobrym piwkiem. Możesz też kupić jakiś voucher na gokarty, strzelnicę, kino (tylko raczej nie żadne romansidła, niedługo będzie chociażby Enemef z