Aktywne Wpisy
dziadeq +326
Bawi mnie to wyparcie w sumie. Obecnie jak zarabiasz 10 000zł netto to nie stać Ciebie na kredyt na mieszkania. A przypomnę że 50% Polaków zarabia mniej niż 5000zł. Zarabiając 10k i więcej jest w top10% w Polsce pod względem zarobków i nie stać Ciebie na kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
Więc to jest oczywiste, że czeka nas ostry zjazd i to jest kwestia do 12 miesięcy albo
WielkiNos +280
Na idącego chodnikiem 5 latka rzucił się pies. Zwierze było trzymane na smyczy, ale właścicielka nie była w stanie odciągnąć psa od dziecka. Pies gryzł leżącego chłopca po całym ciele. Niewinna dzieciaczyna ledwo uszła z życiem, pomógł przechodzący obok policjant.
Psiarze: dzieci piszczą, wrzeszczą na placach zabaw, pies nie atakuje bez powodu. Oby nie uśpili pieska.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dzieci #dogpill
Psiarze: dzieci piszczą, wrzeszczą na placach zabaw, pies nie atakuje bez powodu. Oby nie uśpili pieska.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dzieci #dogpill
Witam was wykopki, z tej strony #rozowypasek 18lvl.
Dziś zostawił mnie facet 23lvl i nie wiem co z tym robić, rozmawialiśmy dość długo i powiedział mniej więcej, że
"kocha mnie jak siostrę, jestem wspaniała chce się przyjaźnić i chce być w moim życiu bo też uważa, że było nam razem naprawdę zajebiście (0 kłótni, dużo czułości, śmiech i świetny seks) ale czuje, że "to nie to" że kiedyś już zakochał się od pierwszego wejrzenia i nie sądzi że jestem kobietą jego życia choć zależy mu na mnie"
No i właśnie czy ja jestem głupia? Od niedawna wiem, że go kocham (on też to mówił wcześniej) i czy jeśli jest nam razem naprawdę dobrze, nie powinniśmy być razem? Dać sobie szansy? to dopiero prawie 4 miesiące a on jest wspaniałym człowiekiem, który zmienił moje patrzenie na wiele rzeczy.
Co powinnam zrobić? Pozwolić mu odejść? nie wiem czy potrafię być tylko jego przyjaciółką, chciałabym żeby kochał mnie jak swoją kobiete nie siostre :(
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
4 miesiące i go kochasz. eh te dzieci...
nie wiesz co to milosc, jeszcze wiele przed tobą. starań, poznawania siebie, innych... porażek też. 4 miesiące to nic. ciesz się.
Zaakceptował: Asterling}
Obawiam sie, ze po prostu gosc sie nieco znudzil.
A na przyszlosc - wystrzegaj sie ludzi, ktorzy po kilku spotkaniach wyznaja milosc, bo znaczy to, ze nie do konca rozumieja na czym to polega i niezbyt powaznie podchodza do tematu.
Zakochanie - owszem, bo to nasza projekcja
Zaakceptował: Asterling}