Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Witam was wykopki, z tej strony #rozowypasek 18lvl.
Dziś zostawił mnie facet 23lvl i nie wiem co z tym robić, rozmawialiśmy dość długo i powiedział mniej więcej, że
"kocha mnie jak siostrę, jestem wspaniała chce się przyjaźnić i chce być w moim życiu bo też uważa, że było nam razem naprawdę zajebiście (0 kłótni, dużo czułości, śmiech i świetny seks) ale czuje, że "to nie to" że kiedyś już zakochał się od pierwszego wejrzenia i nie sądzi że jestem kobietą jego życia choć zależy mu na mnie"
No i właśnie czy ja jestem głupia? Od niedawna wiem, że go kocham (on też to mówił wcześniej) i czy jeśli jest nam razem naprawdę dobrze, nie powinniśmy być razem? Dać sobie szansy? to dopiero prawie 4 miesiące a on jest wspaniałym człowiekiem, który zmienił moje patrzenie na wiele rzeczy.

Co powinnam zrobić? Pozwolić mu odejść? nie wiem czy potrafię być tylko jego przyjaciółką, chciałabym żeby kochał mnie jak swoją kobiete nie siostre :(
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 11
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: 4 miesiace i wielka milosc byla? Bez urazy, ale nieco to podejrzane. Zakochanie - spoko, ale milosc wymaga poznania, zakceptowania wad i codziennosci.
Obawiam sie, ze po prostu gosc sie nieco znudzil.

A na przyszlosc - wystrzegaj sie ludzi, ktorzy po kilku spotkaniach wyznaja milosc, bo znaczy to, ze nie do konca rozumieja na czym to polega i niezbyt powaznie podchodza do tematu.
Zakochanie - owszem, bo to nasza projekcja
  • Odpowiedz
ChytraHostessa: Uwierz, przechodziłem przez okres "kocham cię jak brata" i inne głupoty i jedyne co mogę powiedzieć o tym #!$%@?, to że jest to zwykły brak jaj i mydlenie oczu. Nie ma odwagi pozbawić Cię złudzeń, ale to już jest koniec. I bardzo dobrze, zobaczysz ile fajnych osób będziesz miała okazję jeszcze poznać. Kiedyś będziesz się z tego śmiała, Mirabelko. Głowa do góry.

Zaakceptował: Asterling}

• Odpowiedz
OP: Nie mówię wielkiej miłości, dopiero niedawno wyszło na jaw co do siebie czujemy, a raczej co ja czuje bo tak jak pisałam on teraz mówi że kocha mnie jak siostrę. Nie chodziło o seks. Pytam czy jeśli było nam razem naprawdę dobrze czy nie sądzicie że warto to ciągnąć? skoro jest już jakieś uczucie i mojej i jego strony, wiem ze sie trzeba poznać, a dopiero potem kochać. Alle on
  • Odpowiedz