Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +624
John McAfee
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
BozenaMal +271
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
Maradona był Kozak. Moim zdaniem słusznie ale ja się nie znam ale to moje zdanie xD
@zomowiec: tez sie trochę zgrywam, ale szczerze mówiąc myslałem, że ma lepsze statystyki, on też grał troche jako rozgrywający... patrząc na Messiego i Ronaldo to w sumie powinni byc wybrani piłkarzami wszech czsów po takich statystykach jakie mają... a co do tego, że piłk cięższe, teraz biega sie tyle, że pikarze z lat 80 palący paczkę fajek dziennie pewnie nie daliby rady wyjśc na druga połowę po
To jest tak jak z Bońkiem, który w najlepszym sezonie we Włoszech strzelił mniej bramek niż Glik, choć grał "trochę" wyżej.
Co do robienia wiatru, to nie wiemy jak
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Ale ty nie porównuj futbolu 30 lat temu z dzisiaj, ja p------ę. XD
Co ci ludzie w biegu na 100m w 1960 nie mogli poniżej 10s zejść HOHOHO CIOTY, dzisiaj Usain Bolt by ich zjadł.
Nawet zwykłą kompilację na youtube sobie odpal. Maradona to był absolutny geniusz. Patrząc współcześnie, to taka hybryda Ronaldinho i Messiego. Fenomenalny instynkt, mega szybka noga, a do tego efekciarstwo i bawienie się piłką.
A statystyki? To jest ciekawa sprawa, bo dopiero ostatnie lata sprawiły, że te statystyki tak wystrzeliły w kosmos. Van Basten strzelał w lidze po kilkanaście bramek na sezon, najlepszy wynik w
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: nie byłby przeciętniakiem, bo miałby dostęp do lepszych metod szkoleniowych, byłby w drużynach z gromadą trenerów, miałby topową opiekę medyczną i sztab ludzi, którzy by zadbali o część jego problemów. Jeśli o-----------y to samo co i wtedy, ale w epoce social mediów, jak jest teraz to mógłby być bardziej doceniony. Cały wpis oparłeś na gdybaniu i ciężko się do tego odnosić, a z liczbami bramek jest
Ci pierwsi siłą rzeczy będą lepsi w statystykach, ale to nie oznacza, że w szczycie formy byli lepsi od tych drugich.
Komentarz usunięty przez autora
W tamtych czasach biegano 7 kilometrów w trakcie spotkania, dzisiaj nawet w naszej przaśnej lidze Żurkowski robi regularnie 15, a wynikiem minimum jest te 11/12.
Skąd Ty te 15km wytrzasnąłeś? XD