Jak ja nie czuję jarania się tą kolorowowłosą panną XD
Weźmy takiego feuera, mimo, że czasem mnie wkurza to spójrzcie jego content. Zwiedza, pisze ciekawostki ze świata, czasem coś z programowania, pochwali się kobiecymi podbojami.
Weźmy taką laske. Jedyne co wrzuca to rozdajo kubka albo pizze czy inne kuchenne "podboje". Mam wrażenie, że ona robi te rzeczy tylko żeby złapać gorące na wykopie XD a Mirki jeszcze o niej pasty robią jaka nie jest cudowna. Do tego połowę Mirko ma na czarno bo nie umie przyjąć krytyki (emoquit pamiętamy.)
@WolfSky: no to będzie ciebie brakowało... Ja tam nie usuwam jeszcze konta, bo czasami coś fajnego jeszcze można znaleźć. No i nie ma żadnej alternatywy niestety xD
@WolfSky: Odpaliła się jak petarda po tym jak u większości Mirków jest na czarnej za atencjonowanie. I jeszcze ten chłop tramwajarz-przydupas, co w każdym wpisie znaczy swoją obecność xD
Ale ja to w sumie nie wiem o c--j ci chodzi stary. No może i atencjuszka - może lubi jak ktoś chwali te jej kulinarne wynalazki xD Czy to takie straszne? ma jakąś pasję do tego, a jak ileś tam osób pochwali Twoje dzieło - nie ważne co robisz - to wiadomo, że cieszy to i w ogóle. Może po prostu znalazła tu swoją małą społeczność w której się dobrze czuje. A
PS Czarna nie rozwiązuje problemu, bo i tak woła do obserwowanych tagów. Pretensje do Michaua, nie użytkowników korzystających z dziurawej funkcji portalu.
@WolfSky: cumplu, a próbowałeś może mieć w------e? To na pewno zdrowsze, a przejmowanie się randomowymi pannami z neta to nie jest nawet coś, na co warto poświecić trochę zasobów mózgowych. A i humor lepszy, jak tak się człowiek nie przejmuje. ;)
na początku uważałem ją za wporzo mirabelkę , coś tam upiecze , a to świnki pokaże, dobra osoba. Jakiś czas później, miałem okazje przekonać się jakiej psychozy może dostać jeżeli wyrazisz choćby odrobinę krytyczną opinię o niej/jej zachownaiu. A przejście w "full reatard mode" po jakiejś imbie z zielonkami , gdzie usuneła konto na 2 dni to tylko wisienka na torcie tejże damskiej stulejki.
mnie dała na czarno, gdyż w wątku o tym że dziadek na wsi koty utopił napisałem że „wielu na wsiach tak robi” co jest faktem. Nie napisałem „wszyscy” albo „większość” tylko wyraźnie że „wielu”. Wielce się oburzyła i poinformowała mnie że dodaje mnie na #czarnolisto tak jakby to była jakaś super informacja dla mnie ważna, że potężna mirabelka mnie nie lubi xD J---ć ją! Fojer jest zajebisty, Hanna nie
@WolfSky: aaa jeszcze jedno, pamiętam jak j----a z gównem inną laskę bo brzydką pizzę zrobiła swojemu facetowi, że na o-------l zrobiła i że ona podkreślam ONA wstydziłaby się coś takiego dać osobie, którą kocha xD Kiedy kuchnia wejdzie za mocno....
Weźmy takiego feuera, mimo, że czasem mnie wkurza to spójrzcie jego content. Zwiedza, pisze ciekawostki ze świata, czasem coś z programowania, pochwali się kobiecymi podbojami.
Weźmy taką laske. Jedyne co wrzuca to rozdajo kubka albo pizze czy inne kuchenne "podboje". Mam wrażenie, że ona robi te rzeczy tylko żeby złapać gorące na wykopie XD a Mirki jeszcze o niej pasty robią jaka nie jest cudowna. Do tego połowę Mirko ma na czarno bo nie umie przyjąć krytyki (emoquit pamiętamy.)
Gardzę serio xD
#wykopthings #mirko #przemyslenia #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
Godne ino politowania.
@wujek_piotr: ja po minimalnej krytyce oberwałem