Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +86
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +127
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Witam, Jeszcze rok temu bylem przegrywem, ale potem zalozylem konto na portalach randkowych i jakos poszlo, ale i tak mnie to nie cieszy.
Mam prośbę byście mnie pocieszyli. A tak poważnie, spotkałem się wczoraj już 8 raz (za każdym razem z inną) kobietą z randek internetowych (konkretnie sympatia - mam nadzieję że można podawać nazwy)
I znowu jednorazowe spotkanie i koniec.. Tzn. Byly #seksy oczywiscie, bo to zaden problem w obecnych czasach, ale po wszystkim kobieta pisze, ze ona nie szuka zwiazku i mosemy jedynie spotykac sie bez zobowiazan.
Ma ktoś jakieś wskazówki?
Problemy są takie: albo inaczej wyglądam niż na zdjęciach - tak jedna stwierdziła - nie wiem czy gorzej czy lepiej, do tego inna że nieśmiały, inna że to nie to itd..
Ja wiem może za 20 razem się uda ale dlaczego chociaż drugiego spotkania nie ma?
Dlaczego w necie jest tak fajnie a poza nim czar pryska?
Od razu napiszę że mam swoje fotki, nie kradzione, tylko wykonane tak nie z ręki, tylko konkretne 3 zdjęcia, najlepsze jakie udało mi się osiągnąć.
To tak zawsze jest w necie na #tinder? że dopiero przy 50 kandydatce czy kandydacie coś zaczyna się dziać?
Ma ktoś jakieś doświadczenie? bo zaczynam wątpić w tego typu opcje na poznanie kogokolwiek.
W końcu jak od razu poznajemy na żywo to wiemy w 3D jak ktoś wygląda, jak się zachowuje itd.
A tak zdjęcie 2D i do tego literki z klawiatury.
Mam 29 lat i zaczynam się zastanawiać czy to ze mną wszystko ok?
Powiem szczerze wczorajsze spotkanie to była porażka, tak jakbym kompletnie nie był w typie tej pani. Szybki seksik, a potem ona mi mowi, ze idzie spac a ja mam zmykac do domu. Nastepne 40 min upływało w męce i takich grzecznościowych zwrotach...a ja tak nie chce!!!
Ma ktoś jakieś doświadczenie? nie wiem czy to u mnie norma? że randki internetowe to tak raz na 50 może coś wyjdzie trwalego? Marze o #zwiazki
A moze to dlatego ze jestem zbyt brzydki? Realnie daje sobie 6/10. Moge zrobic pokazmorde jesli chcecie.
Dzięki, pozdrawiam
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Komentarz usunięty przez autora
Co do tych, które nie szukają związku, to one tak
same cie po kawce zapraszały na chate? xd
moze na chłopaka oczekiwały dyamiczniaka z pasjami a ty byłeś nijaki
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
O czym ciekawym można rozmawiać z kobietami, o tym jakie sobie paznokcie ostatnio zrobiła?
jesli Ty uważasz, ze nie ma o czym rozmawiać z kobietami, to może zmien towarzystwo na nieco ambitniejsze albo chodź po prostu na dziwki?
@cirael: Faktycznie, nie ma to jak świetna rada. Uprawiaj s--s z brzydszymi kobietami niż teraz i jeszcze za to płać xD
A w towarzystwie obracam się dość ambitnym, i to właśnie w takich towarzystwach widać dysproporcję intelektualną między kobietami i mężczyznami.