Aktywne Wpisy
Yaszu +140
dom_perignon +136
Czyli CPK uwalone. Zamiast tego ma być rozbudowa Okęcia, która jest nierealna ze względu na bariery przestrzenne.
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
Czyli audyty CPK to ściema, dotychczasowe analizy i wydane 3 mld zł na projekty i grunty w piach, za to wydamy 2,4 mld zł na Chopina, który i tak nie zwiększy przepustowości, bo nie ma slotów.
XD
#cpk #ekonomia #bekazlewactwa
#kiciochpyta #pracbaza #gorzkiezale
Na czarno pracowałaś?
Walcz tak jak ci tutaj radzą, od tego są wspomniane organizacje, żeby ścigać takich damskich januszów biznesu
Nie rób z siebie sieroty. Chcesz jej dosrać? Idź do adwokata i ją pozwij, sprawa jest banalna, a narazisz ją na dodatkowe koszty.
To że postraszysz pewnie sprawi że ureguluje z Tobą zaległe ale dalej będą tak dymać ludzi.
Ja bym zgłaszał i dochodził wypłaty za umówioną stawkę plus ewentualne nadgodziny itp
*Uregulowanie zaległego wynagrodzenia za sierpień
@Perkele93
@mars10
@RapidHere
@zeusAmadeusz
@TaoHosts
@Destylator_bigosu
@SmieszekZawadiaka
@paperipapo
@Pieron
@bortsimpson
@Jedrekz92
@joolekk
@Sepang
@Myszoskocznia
@YaYco
Po trzech dniach ignorowania, po tym jak powiedziałam, że zgłaszam ją do pipu jeśli do poniedziałku nie dostanę pieniędzy, zadzwoniła. Próbowała mi wmówić, że się umawiałyśmy na niższą stawkę i że powinnam jej zapłacić za szkolenie (wtf?!) po tym jak ją wyśmiałam i chciałam zakończyć rozmowę, powiedziała że dostanę w poniedziałek kasę. Na pożegnanie powiedziałam, że jeśli
@shiina: Weź sobie wyjdź z 4ma sztangami fajek. Odkupię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grzesiek_astronaut już się zdążyłam wyprowadzić i zmienić pracę :P