Aktywne Wpisy
Kumpel19 +101
Smartek +2
Polećcie jakiś fajny (może jakiś niezbyt oczywisty?) #serial do obejrzenia, nie musi być najnowszy, ale też żeby nie była to jakaś staroć sprzed 20 lat. Z ostatnich, które oglądałem i które mi się podobały to W Powietrzu, Rozdzieleni, From, The Last Man on Earth. Większość hitów typu Lost, Fargo, True Detective czy Breaking Bad widziałem. #seriale #coobejrzec #pytanie
Na początku prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość przez najbliższy okres, bo postaramy się odpowiadać szybko, ale sporo u nas się dzieje i czasem to trochę potrwa. Obecnie choćby zmieniamy siedzibę i nie wiadomo w co ręce włożyć.
Szykujemy się na 2018r, który naszym zdaniem będzie... hmmm... intensywny, pracowity.
Tutaj i na naszym blogu będziemy informowali o nowościach, bo nie tylko produkujemy w branży, ale też aktywnie uczestniczymy w rozmowach o jej przyszłości, choćby akcyzowych.
Oczywiście będziemy też robili tu biznesy ;)
A serio - chcemy oprzeć nasze portfolio o opinię konsumencką, więc co jakiś czas poprosimy Was o taką, na różne tematy.
E-palaczy zapraszamy z pytaniami i na pogaduchy.
Przedsiębiorców branży e-cig zapraszamy do współpracy.
#epapierosy #liquidy #witamsie
Smooke ma konto, ale jego możliwości się praktycznie wyczerpały w obecnej rzeczywistości prawnej w branży.
Analizujemy własną strukturę komunikacji, w tym PR, marketing, a nawet kontakt sprzedażowy.
Będzie trochę zmian, ale na mówienie o konkretach trochę wcześnie.
Na pewno ni będzie tak źle jak zakładano, ale nie będzie też rewelacyjnie.