Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +107
Bardzo mi się podoba u japończyków, że jak jest np. jakaś nazwa chińska, to oni te znaczki czytają po swojemu, a nie po chińsku.
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i
Tak jak taki prosty janusz, co na tortiję mówi tortilla. No bo jest l przecież, to czyta jak l. Tylko że u nas się takie coś wyśmiewa i o ty nieuku haha nie umiesz poprawnie debiluuuu.
A japońcy to mają w dupie i se czytają po swojemu i

drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl

Moja propozycja to spotkać się w tygodniu przed którymś z meczy, zjeść pizze i udać się do strefy kibica w celu kibicowania:)
@falkor81: @me_arab: @BQP: @erbas: @Elfik32: @FurtaS: @maciejkiner: @kromkas: @LadyG: @OperatorHydrolokator: @nedira: @gvs: @robert83: @wicikumoza: @Czekoladowa_: @Pozeracz_Troli: @mimol: @zurawinowa: @gorzka: @Czarny_Nindza: @Paula426 @sagit7 @karolineusz @Apocaliptic @shadowsof2 @maykelo @suzrm125 @Lucyfrr @BrawurowyTraktorzysta @keira @nierusz @Maciej89 @elii255 @Naroq @adamboss1 @mocherkg @kulu @misia87vs @szymonjude: @tr00ci0:
Mam nadzieje, że nikogo nie pominąłem:)
Komentarz usunięty przez autora
@gorzka dobrze tu wykoncypowała z dwoma terminami wybraniem tego gdzie będzie większa frekwencja.
To moja propozycja to środa o 16 albo czwartek również o