Jak za 35 PLN to spoko ciuch. Wykonanie jest na dobrym poziomie, taśma sylikonowa z tyłu na dole mankietu aby się nie podwijała do góry. W środku materiał z takim "meszkiem?" - mam już rzecz z takiego materiału i jest ok. najbardziej zaskoczyło mnie to iż w bluzie jest zamek YKK. Nie ma wątpliwości że będzie dobrze służył.
Poza tym gwarancja - Lidl tutaj bardzo się troszczy o zadowolenie klienta.
@Baczy: popieram, jeżdżę w softshellu lidlowym i jak na rozpoczęcie/powrót do przygody z większym jeżdżeniem jest świetny @tosyu: YKK to po prostu zamki lepszej jakości, więc nawet jeśli wizualnie po nich tego nie widać, to z reguły służą sporo dłużej od noname'ów
Jak za 35 PLN to spoko ciuch. Wykonanie jest na dobrym poziomie, taśma sylikonowa z tyłu na dole mankietu aby się nie podwijała do góry. W środku materiał z takim "meszkiem?" - mam już rzecz z takiego materiału i jest ok. najbardziej zaskoczyło mnie to iż w bluzie jest zamek YKK. Nie ma wątpliwości że będzie dobrze służył.
Poza tym gwarancja - Lidl tutaj bardzo się troszczy o zadowolenie klienta.
#rower
źródło: comment_mRTP1Vz2Zg7RDaAYK3qcnmOjQGkSSL2s.jpg
Pobierz@3mielu:
@Baczy: co to jest i dlaczego to tak szczególne?
@tosyu: YKK to po prostu zamki lepszej jakości, więc nawet jeśli wizualnie po nich tego nie widać, to z reguły służą sporo dłużej od noname'ów