Aktywne Wpisy
lskx +238
Tumurochir +13
( tl;dr Dzięki wykopowemu linczowi i tym samym promocji zrzutki, udało się zebrać 50 tys. złotych. Środki trafią do Julii i rodziny Konrada)
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
Zatrudniono mnie przez agencję rekrutacyjną 3 miesiące temu i przyszedł do mnie CTO i powiedział, że mamy problem, że prawnicy najprawdopodobniej będą w to włączeni.
Po przyjeździe do Londynu szukałem przez 2 tygodnie roboty i miałem multum maili, telefonów i rozmów.
Po jakimś czasie wszystkie firmy brzmiały tak samo i nie wiedziałem czy ktoś wspominał już tę czy tamtą firmę. Odpowiadałem wszystkim, tak tak reprezentujcie mnie.
No i się okazało, że 2 rekruterów mnie reprezentowało i jeden z nich mnie zatrudnił (ostatni w kolejce). Teraz firma od pierwszego rekrutera żąda hajs od firmy za mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)