@hubertus-91: Mam mirku od paru dni, jest duża różnica czystości zębów względem szczoteczki elektrycznej nie wspominając o klasycznej, polecam zakup szczerze. Jeżeli nie posypie się w najbliższym czasie to uznam ją za świetny sprzęt.
@hubertus-91 ja nie wiem jak ta xiaomi ale mam seago 507 (dużo tańsza) ale jestem zachwycony jak to czyści. Nie sądziłem, że jest taka różnica względem tradycyjnej.
@hubertus-91 ta twoja to jest elektryczna a ta xiaomi i moja seago to sonicza. To trochę inaczej działa. na gearbest była za 37 PLN do tego trochę punktów i wyszła mnie coś koło 35 złotych. Wziąłem czarną i wygląda zajebiście. Oczywiście oprócz tego, że jak wspomniałem dobrze czyści.
@salvador5000: Chyba kupie tą szczoteczkę jest o wiele tańsza od xiaomi a wygląda spoko i ma dobre opinie. Mógłbyś mi jeszcze napisać jaka jest mniej więcej cena nowych końcówek?
@hubertus-91 w zestawie są dwie zapasowe (zmieniają kolor z czasem zużycia) i zamówiłem dodatkowo 5 sztuk na wszelki wypadek. Jak zamawiałem kosztowały 15 PLN a teraz widziałem nawet za 12 PLN.
@hubertus-91: brałem z gearbest, nie da się porównać tych szczoteczek, szczoteczka soniczna generuje większą częstotliwość drgań i pracuje tak jakby w większej ilości płaszczyzn, przykładasz ją do każdego zęba po kolei i szczotka robi resztę
@hubertus-91: @salvador5000: ja mam kilka szczoteczek Xiaomi X3, SARMOCARE S100 oraz kupioną w PL: SEYSSO Basic - różnica w cenie pomiędzy nimi jest ogromna, nie widzę różnicy w szczotkowaniu :) Wszystkie są rewelacyjne.
Komentarz usunięty przez autora
@salvador5000: Gdzie kupowałeś i za ile? ᶘᵒᴥᵒᶅ
@kidnice: Gdzie kupowałeś i za ile?Aktualnie mam taką szczoteczkę https://www.shop-dent.pl/pl_PL/p/BRAUN-ORAL-B-Vitality-3D-White-Luxe-D12.513W-Wybielajaca-szczoteczka-elektryczna-z-koncowka-wybielajaca-DYSTRYBUCJA-PL/1000?gclid=Cj0KCQjwsZHPBRClARIsAC-VMPDlDzFeGTfQF9gNB59EPHk9f35qura6nWtEKRf7_7w8xmtyGfODkF4aAraXEALw_wcB miałeś coś podobnego? ᶘᵒᴥᵒᶅ
Xiaomi X3, SARMOCARE S100 oraz kupioną w PL: SEYSSO Basic - różnica w cenie pomiędzy nimi jest ogromna, nie widzę różnicy w szczotkowaniu :) Wszystkie są rewelacyjne.
Alfawise Sonic Electric Toothbrush w cenie 19.99$ (71.17zł) z kuponem S100ET
https://www.gearbest.com/tooth-care/pp_979017.html