Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +161
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Komentarz usunięty przez autora
@Sabarolus: to wyślą maila lub zadzwonią
@Sabarolus: będzie dzwonił dłużej i bardziej nerwowo niż raz, plus nie domofonem, a raczej do drzwi od razu -
@felixa: Czyli jednak #!$%@? ;) Ja czasem odbieram niespodziewany domofon, ale ostatnio coraz rzadziej. Zwłaszcza w sobotę-niedzielę przed południem bo na 90% jehowi.
Co do sąsiada, to co ja mam zgadywać? Jak mu się woda leje to młotem będzie w drzwi łomotał? zadzwoni pewnie dzwonkiem, raz, drugi i tyle. Skąd ma wiedzieć czy ktoś jest? Myślę, że Twoje niezrozumienie będzie trwało do czasu, aż Tobie w mieszkaniu będzie się lało na głowę. Zapukasz do
Ja lubię szybki przepływ informacji i chcę wiedzieć o wszystkim od razu bez względu czy to bardzo ważne czy to kompletna pierdółka dlatego dzwonienie jest lepsze bo sprawnie
Zalałem sąsiada kiedyś - dobijał się. Wydaje mi się to naturalny odruch, bo ktoś może spać, zajęty być, ubierać się, wychodzić spod prysznica. Nie sądzisz?
Jeśli się nie będzie dobijał - uderzy do zarządu. Który jak wyżej, ma kontakty do mnie. Zadzwonią że jest problem, gdzie jestem i kiedy będę.
Poza zarządem jeszcze
@mahisna: Jeszcze mogą Ci ściemniacze że niby z RWE są i dają Ci umowę innego operatora do podpisania. Potem wyczytałem że polecają ich zamykać w mieszkaniu i wzywać policje. ;)
@xhxhx: haha, od dziś zacznę dzwonić i mówić "dzień dobry, przepraszam, że dzwonie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak mi samochód zarysowali sąsiad z 5 razy dzwonił na telefon, aż mnie obudził, bo "schodź szybko!" ;)
@Sabarolus: Oni to akurat mają specyficzny sposób pukania. :D Chyba rok czasu mnie odwiedzali co 1-2 miesiąc właśnie do poprzedniego współlokatora. Raz to 6 rano, wyjątkowo nie spałem, a Ci tak zaczęli napieprzać w drzwi, że aż podskoczyłem. Wiesz, cisza, spokój, a tu nagle bombardowanie.