Wpis z mikrobloga

Mirunie, w związku z górnikami #kryptowaluty ceny kart graficznych utrzymują się na szalonym poziomie. Czy ktokolwiek z #pcmasterrace czy #bitcoin ma jakieś predykcje/linki/whatever kiedy cena może wrócić do normy? Mój przyjaciel chce kupić PC-ta, próbowałem mu pomóc znaleźć coś, co uciągnie wiedźmina w rozsądnej cenie, ale jedyne co mogę zrobić to rozłożyć rynce XD
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to u Ciebie to tylko instynkt inwestora i spekulanta, chęć zysku, nic więcej.

@pawlo74: ( ͡° ͜ʖ ͡°) oj tam jak 99.9% procent społeczności poza ludźmi co kochają programować.

PS: Aby coś wygrać to trzeba zagrać.
  • Odpowiedz
@WeselnyGiermek00: legendy programowania pracują dla bitcoina nie bez powodu a piaskownica niech robi co chce co mnie to obchodzi?

Udajesz ogarniętego a nie wstyd Ci pisać o kryptofiacie ETHF, który fałszuje historię transakcji, cenzuruje, zmienia, wypłaca sobie bailout tak jak banksterzy i inflacja w nieskończoność? Żartujesz sobie? Gdzie tu jakakolwiek wiedza? To jest ignorancja do potęgi. Dla kasy idziesz po trupach z tego co widzę, nic się nie liczy bo
  • Odpowiedz
bedzie mieć szybciej mniejszą inflacje jak zechcą albo jej brak

@WeselnyGiermek00: F I A T

Kod miał rządzić a rządzą ludzie. Zero różnic. System bankowy. Nic nie zmieniasz na lepsze a pogarszasz. Wspierasz społeczność bardziej pokręconą niż w starym systemie.
  • Odpowiedz