Aktywne Wpisy
Smarek37 +720
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#ukraina #upa #bandera #gownokraj
Komentarz usunięty przez moderatora
@maniac777: Tyle że to były skrajne przypadki, niewarte uwagi. To Ukraińcy byli zbrodniarzami, to Ukraińcy mordowali Polaków na polskiej ziemi. Skandalem jest, że UPA czy Bandera są przedstawiani jako bohaterzy.
Ja nawet nie wiem kto o jest. Co to za kult?
@piniondz: Sprytnie piszesz tylko o ulicy Stalina a milczysz na temat istniejacych pomników i popiersi oraz tego, ze powstaja kolejne. Ledwie trzy tygodnie temu nastepne popiersie Stalina stanelo w Moskwie.
Cyklicznie maja miejsce tez akcje patriotyczne w ramach których Stalin jest umieszczany na autobusach i busach-marszrutkach.
Efektem tego jest najwyzszy odsetek pozytywnych ocen Stalina
Komentarz usunięty przez moderatora
@ssailorr: Nawet nie trzeba tutaj przywoływać kwestii ludobójstwa i obecnej otwartej wrogości. Banderowcy mają wobec dzisiejszej Polski roszczenia terytorialne, co pozostawia konflikt otwartym. Potop szwedzki to historia, nie sprawa aktualna.
@maniac777: Ty się dobrze sam ze sobą czujesz tak manipulując? Patrz, napiszę coś na twoim poziomie:
Żydzi zabijali Niemców w wojnę. Były takie przypadki. Nie wiedziałeś?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@ssailorr: najgłupsza analogia jaką przeczytałem na wykopie xD Boże jaki kmiot z ciebie.
OP nie czepia się kozaczyzny tylko UPA które #!$%@?ło dziesiątki tysięcy Polaków całkiem niedawno i są to świeże rany.