Aktywne Wpisy

Kolanka +215
No to ładnie. Rano Biejatowa mówi, że poprze Rafała bo ten mówi, że to koniec z dopłatami, a tymczasem Tusk mówi, że mu smutno, że ten program nie doszedł do skutku xD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: temp_file7174080226549248359
PobierzWizyta u divy zakończona porażką
19 letni prawik here i chcialem w końcu z tym skończyć ( było to tak na siłe, że nawet po 100mg sildenafilu i 60mg dapoksetyny nie miałem erekcji). Ukrainka już miala zakladac gume a ja jak zwykle powiedziałem jak zjeb, że to mój pierwszy raz XD
A ta d----a nagle zaczyna sie ubierać i mowi ,,przepraszam, ale nie" bo nie dojdę po 30 minutach, a ma następnego klienta. Nie
19 letni prawik here i chcialem w końcu z tym skończyć ( było to tak na siłe, że nawet po 100mg sildenafilu i 60mg dapoksetyny nie miałem erekcji). Ukrainka już miala zakladac gume a ja jak zwykle powiedziałem jak zjeb, że to mój pierwszy raz XD
A ta d----a nagle zaczyna sie ubierać i mowi ,,przepraszam, ale nie" bo nie dojdę po 30 minutach, a ma następnego klienta. Nie

W linuxie, nawet takim upośledzonym jak ubuntu, lubię to, że jak czegoś nie da się zrobić to w teminalu wyrzuci mi dlaczego jak i po co i co mam wklepać żeby poszło, nawet jak jest to zabawa na zasadzie "po nitce do kłębka". Windows zawsze ma w------e i "nie zrobisz bo nie i c--j, sam się domyśl czemu cwelu" :/
Ostatnio 5 godzin napuerdalałem w klawiaturę bo najpierw musiałem skonfigurować neta (tu zdziwko bo zmieniły się komendy w tej wersji co ja miałem), następnie edycja repozytorium (ostatecznie zrobiłem to na pc z Windowsem i skopiowałem na Ubuntu xD), następnie wywalało mi cały czas błędy bo brakowało jakichś zależności ( i tu super, bo żeby zainstalować zależność x, musiałem mieć y, a jak chciałem y, to krzyczało
W Ubuntu masz oprócz vi - nano (chyba, że nie ma - ale raczej jest)
sudo nano /etc/apt/sources.list
Nano przypomina zwykły notatnik, tylko klawiszowy - dopisujesz, CTRL + X,
Q: How to generate a random string?
A: Put a fresh student in front of vi and tell him to quit.